E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSermaye Piyasalarının usta ismi Can Pamir siyasette---

Sermaye Piyasalarının usta ismi Can Pamir siyasette

Sermaye Piyasalarının usta ismi Can Pamir siyasette
06 Mart 2019 - 15:34 borsagundem.com

İYİ Parti Beşiktaş 1. Sıra Belediye Meclis Adayı olan Can Pamir, 31 Mart seçimleri için iddialı…

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye Piyasalarının ünlü ve tecrübeli ismi Can Pamir’den siyaset sürprizi... “Bireysel bankacılık haricinde bankacılığın her alanında çalıştım” diyen, Dünya Bankası’nın özel sektör kolu International Finance Corporation - IFC’de yatırım bankacılığı, Fiba Grubu bankalarında kurumsal bankacılık, ticaret finansmanı ve özel bankacılık alanlarında farklı pozisyonlarda görev yapan, İş Yatırım ve Gedik Yatırım’da özel projelere imzasını atan Pamir, İyi Parti Beşiktaş 1. Sıra Belediye Meclis Adayı oldu. İşletme, bankacılık ve pazarlama alanındaki önemli birikimlerini belediyeye taşımaya hazırlanan Can Pamir, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için Beşiktaş’ta çok iddialı olduklarını söyledi.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BJK06 Mart 2019 20:43

    Beşiktaşta evler çok eski kapsamlı planlı mahalle bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı barbaros bulvarı ve tarihi yerler restoran AVM cafe büfeler düzenlenmeli trafik çözülmeli yaya ve yeşil alanları açılıp yabancı zengin turist akışı sağlanmalı