E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSermaye piyasalarının önemli ismi Verusa Grubu'nda ---

Sermaye piyasalarının önemli ismi Verusa Grubu'nda

Sermaye piyasalarının önemli ismi Verusa Grubu'nda
04 Ekim 2017 - 20:20 borsagundem.com

Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinin bünyesinde bulunduran Verusa Grubu, yeni isimlerle kadrosunu güçlendiriyor

Enerji, maden ve teknoloji olmak üzere hızlı büyüme potansiyeli olan sektörlerde dev yatırımlara imza atan ve Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri bünyesinde bulunduran Verusa Grubu, sermaye piyasalarının önemli isimlerini bünyesine katar kadrosunu güçlendiriyor. 
BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLACAK
Verusa Holding'den KAP'a yapılan açıklamada, Dr. Sezai Bekgöz'ün yeni bağımsız üye olarak atanacağı duyuruldu. Verusa Girişim Sermayesi ve Acıselsan da Dr. Bekgöz'ün önümüzdeki dönemde bağımsız üye olarak yönetim kuruluna gireceğini beyan edildi. Yapılan açıklamada, Muharrem Ülkü Kabadayı'dan boşalan yönetim kurulu üyeliğine, Dr. Sezai Bekgöz'ün yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildiği belirtildi. 
 
SERMAYE PİYASALARININ ÖNEMLİ İSMİ
 
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Dr. Sezai Bekgöz, 1983-1992 yılları arasında Sermaye Piyasası Kurulu'nda, 1992-1998 yılları arasında Borsa İstanbul'da Teftiş Kurulu Başkanı; 1998-2007 yılları arasında Borsa İstanbul Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı. Dr. Sezai Bekgöz 2007-2016 yılları arasında Takasbank Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almıştı.
Sermaye piyasalarının yakından tanıdığı sektörün önemli isimleri arasında gösterilen Dr. Bekgö'ün, sermaye piyasalarının yükselen yıldızı Verusa Grubu'na önemli katkılar sağlaması bekleniyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.