E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSermaye Piyasaları Rıdvan Çelikel’in babasının çiftliği mi?---

Sermaye Piyasaları Rıdvan Çelikel’in babasının çiftliği mi?

Sermaye Piyasaları Rıdvan Çelikel’in babasının çiftliği mi?
12 Aralık 2016 - 06:16 borsagundem.com

Rıdvan Çelikel Anel Telekom’un kıymetli markalarını 500 bin TL gibi komik rakama kontrolündeki Anel Elektrik’e satıyor. 2 yıl sonra markaları iade kararı aldırıyor. Çelikel’in kimsenin bilmediği canı ne isterse yapma hakkı mı var?

BORSAGUNDEM.COM – ÖZEL HABER

Borsagundem.com’un manşeti taşları yerinden oynattı...
Vatandaşın alın terine el koyarak, sadece borsanın en değerli varlıkları halka açık şirketlerin üzerine gölge düşürmekle kalmayıp, Türkiye’nin geleceği Sermaye Piyasalarının namusuna da leke süren Anel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Çelikel’in, Anel Telekom’daki kıymetli markaları ucuza ele geçirme planı bozuldu. Cebine indirdikleri ortaya çıktı. Ama beraberinde kritik soruları da taşıyarak...
En başta da, “Yatırımcısına bir gram saygısı olmayan patron Çelikel, Sermaye Piyasalarını babasının çiftliği mi sanıyor? Kendi menfaatine göre hareket etme gücünü nereden alıyor? Halka açık şirketin varlıklarını canının istediği gibi, istediği zamanda alıp satabilir mi?” sorusu yanıt arıyor.
Bunlara nasıl, kim, göz yumuyor?
Yatırımcılar ise zaten şikayetçi, hakkını arıyor: “Çelikel bizim menfaatlerimizi nasıl çiğner? Böyle adalet olur mu?”

Anel’de yatırımcı perişan, patron zengin!

MANŞETİMİZDEN 4 SAAT SONRA GELEN MARKA İADE AÇIKLAMASI

30 Kasım akşamı Anel Telekom’un Hollandalı şirkete satışının neticesiz sonlandığı açıklandı. Yaklaşık bir yıldır yapıldığı söylenen pazarlık çöpe gitti. Yatırımcılara pompalanan müjde de tam bir hayal kırıklığı! Zaman boşa aktı.

9 gün sonra Borsagundem.com gerçekleri bir bir ortaya döktü. 9 Aralık 2016’da borsa dünyası haftayı bomba gibi manşetle kapattı. “Anel’de yatırımcı perişan, patron zengin” haberimizin ardından Anel Elektrik tarafından sürpriz bir açıklama yapıldı.

Anel Elektrik'ten marka iadesi

Borsagundem.com’un manşetinde, Anel Telekom’a ait kıymetli 31 markayı 500 bin TL’ye ele geçirme oyununu gözler önüne seren; otoritelere, yargıya açıkça meydan okuyan operasyonlarla halka açık bir şirket içinin Patron tarafından nasıl boşaltıldığını ifşa eden bilgiler yer alıyordu. Aylardır ısrarla gündeme getirilen, “Anel Telokom satıldı” haberlerine konu edilen Hollanda merkezli şirketin paravan olduğu, hisselerde manipülasyon yapıldığına dair araştırılması gereken çok ciddi suçlamaları da içeren haberimizden 4 saat sonra Anel Elektrik Yönetim Kurulu’nun toplanıp kritik bir ‘iptal’ kararı aldığı ortaya çıktı.

Saat 16.51’de KAP’a düşen beklenmedik (!) toplantının sonuç duyurusunda, 2014’de 500.000 TL bedelle satın alınan markaların satış işleminin iptal edilmesine, aynı bedel ve bu bedele ilişkin birikmiş dönem faizi tahsil edilerek Anel Telekom’a iadesine karar verildiği belirtildi. Talep Anel Telekom’dan gelmişti!

Anel Telekom'un satışı iptal oldu

NE OLDU DA İKİ YIL SONRA KARAR DEĞİŞTİRİLDİ?

Peki, yüzde 9 ortağı olduğu Anel Telekom’un 15 milyon dolar olarak değerlendirilmesinde büyük katkısı bilinen 31 markayı, 500 bin TL gibi komik bir rakama yüzde 59 oranındaki payıyla kontrolü altında tuttuğu Anel Elektrik’e her türlü itiraza rağmen sattıran Rıdvan Çelikel, iki yıl sonra aniden neden karar değiştirdi? Onca kızılca kıyamet koparken kimseyi takmadı, perişan olan yatırımcısına bir kez olsun bakmadı, şimdi ne değişti? Bu karar için bunca süre bekledi, niye?

Anel Telekom Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görecek

RIDVAN ÇELİKEL BU SÜREÇTE İŞBAŞINDA DEĞİL Mİ?

Elindeki hissesi yüzde 457 kayba uğramış Anel Telekom yatırımcısı acı çekiyor, çalmadık kapı bırakmıyor; Olağanüstü Genel Kurul’da tüm kirli işler dile getiriliyor, yargı yolu açılıyor; SPK olaya el koymuş, yeniden marka değerlemesi yapılması talimatını vermiş, bu önemli konuda sonuç beklenirken, halka açık şirket kimin yönetimindeydi? Rıdvan Çelikel iş başında değil miydi?
Borsa İstanbul’da işlem gören Anel Telekom, üzerinde yatırımcısının da hakkı olan ve ‘milyonlarca lira’ kıymet biçilen markaları Anel Elektrik’e beş paraya satılırken sustu, onca feryada kulak tıkayıp iki yıl sonra neden satış iptalinin istemiyle başvuru yaptı?

Anel hisselerinde patron oyunu

Anel Elektrik büyük bir iştahla beleşe sahip olduğu Anel Telekom markalarını nasıl oldu da iki yıl sonra birden iade ediyor? Paralar, Patronun ‘ufak hisseli’ cebinden ‘büyük hissedar’ cebine giderken, kimler ‘duymadım, görmedim’ rolünü oynadı?
Yönetim Kurulu vicdan mı yaptı? Bir yerleri mi sızladı?

Anel Telekom’da tarih tekerrür mü edecek?

SORULAR, SORULAR...

Şimdi iade gerekçesine yönelik olasılıklara bakalım...
“Yatırımcıyı oyaladılar” denilen Hollanda merkezli Acredo Technology BV ile yapılan Anel Telokom’un satışı görüşmesi neticesiz sonlandığı için mi?
Şirketin paravan olduğuna yönelik iddialar üzerine, gerçek yakında ortaya çıkar korkusu mu etkiledi?
Ya da SPK olaya el koyup yeniden değerlendirme istediği için olabilir mi?
Bitmedi!
Borsa İstanbul, Hollandalı şirketle yaklaşık bir yıldır yürütülen ‘sözde’ pazarlık başarısızlıkla sonlanınca, Aralık ayı başında Anel Telekom hissesini iki gün işleme kapatıyor, Ana Pazar’dan çıkarıp Yakın İzleme Pazarı’na yolluyor. Yani durum facia. Borsa duyurusunda Pazar değişikliğinin asıl gerekçesi olarak “Şirketin aktif bir faaliyetinin kalmadığı anlaşıldığından...” şeklinde yazıyor. Satır arasında kalan bir ifade. Ancak beraberinde önemli bir gelişme açığa çıkıyor. Halka açık bir şirketin aktif faaliyeti nasıl, niçin biter, bundan yatırımcının neden haberi olmaz? Sorumlusu kim? Faaliyeti bitirilmiş, içi boş halka açık bir şirketi kim alır?
Sebep bu mu?

SPK, Anel'de duruma el koydu

YATIRIMCI İYİ NİYETLİ, YA PATRON?

Bir şirket halka arz olduğu andan itibaren kamuya mal olur, artık binlerce ortağın hakkı vardır. Ve bu herşeyden önemlidir. Halka açık şirket patronunun da, yatırımcısına karşı maddi manevi sorumluluğu başlar. Yatırımcı birikimlerini, hissedarı olmayı seçtiği şirket daha iyi yerlere gelsin, büyüsün, gelişsin, hamleler yapsın, kazansın, kendisine ve Türkiye’ye kazandırsın umuduyla verir. Geleceğinin bir parçası olur elbette, iyi günde, kötü günde. Ancak burada farklı. Birlikte yürümek için çıkılan yolda birileri yürümüyor, yürütüyor! Ortada hiçbir özel durum yokken, hisseler oynuyor. Tasarruf sahibinden gelen servet nereye gitmiş kimse bilmiyor, sorsa öğrenemiyor. Heryer, herkes kapı duvar.
Rıdvan Çelikel, Anel Telekom’daki 31 marka ve binanın hakimiyet payını büyük hissedar olduğu Anel Elektrik’e aktarıyor. Olay yargıya taşınıyor, kayyum atanıyor, Olağanüstü Genel Kurul toplanıyor, yerli ve yabancı yatırımcılar ‘tazminat’ gibi 30 milyon TL istiyor, ancak hepsi beyhude. Patron tınmıyor bile. Kendi şirketine bağış yaptığı, şirkete alınan lüks araçların aile fertlerine tahsis edildiği suçlamaları ortada ama o gülüp geçiyor.

ANEL HİSSELERİNDE PATRON OYUNU

Anel Telekom hisselerinde 2014’te başlayan gelişmelere, 2015 Haziranında yaşanan büyük bir şok ekleniyor. Rıdvan Çelikel, satışa konu edebildiği (yüzde 40) tüm paylarını tahtaya yazınca, hisse çok sert düşüşe sahne oluyor. Düşüş, 2.20 lira seviyesinden başlıyor, 1.77’ye kadar sürüyor. Borsagundem.com, “Anel hisselerinde Patron oyunu”nu yazıyor. Yatırımcılar harekete geçiyor. SPK’ya suç duyurusu yapılıyor: “Amaç satmak değil, hissede baskı kurmak...”

PARALAR CEPLERE AKIYOR, YATIRIMCI AVUCUNU YALIYOR

Sular durulmuyor, hissedeki dalgalanmalar o gün bugün sürüyor. İlk açılışı 3.40 olan Anel Telekom hissesinde gelinen nokta 0.61 kuruş. Hisseler 4-5 misline satılmış ne gam? Birilerinin cebine paralar akıyor, yatırımcıya da avucunu yalamak kalıyor!
Peki, hisselerdeki bu dalgalanmaların sorumlusu kim? Neden bunca düşüşte, zararda, suçlu bulunamıyor? Patron nerede, kimlerle, ne yapıyor?
İşte cevap bekleyen can alıcı sorulardan biri de bu.

ŞOK İDDİA: YENİ BİR OPERASYONA ZEMİN Mİ HAZIRLANIYOR

Cuma öğlen saatlerinden beri Borsagundem.com’a mail yağıyor. Borsa kulisleri kaynıyor. Hafta sonu da gündem Anel Telekom. Tepkiler büyük. Konuşulanlar sert sözler. Yanıtlar merak ediliyor.
“Sermaye Piyasaları Rıdvan Çelikel’in babasının çiftliği mi, şahsi menfaatine göre her istediğini, istediği zaman yapabilir mi?
İstediği zaman şirket içerisindeki varlıkları 500 bin lira gibi komik bir rakama değerleyip hakim ortağı olduğu şirkete satıyor, buna hakkı var mı?
Yatırımcısının haberi olmadan şirket faaliyetsiz bırakılır mı, bu suç değil mi? Hisse çakılmış, para pul olmuş, tüm bunların sorumlusu belli değil mi?
Kim hesap verecek? Bugüne kadar yaşanan ve bundan yaşanacak sürecin mimarı Rıdvan Çelikel’in gayesi nedir?
Yoksa Anel Telekom’un faaliyetsiz bırakılması ve hisse fiyatının yerlerde sürünmesi gizliden gizliye yürütülen yeni bir planın parçası mı? Yeni bir operasyona zemin mi hazırlanıyor?”

ÇELİKEL MENFAATİ İÇİN İSTEDİĞİNİ YAPMA HAKKINA MI SAHİP?

Dünden bugüne olanlara bakarsanız, aslında tüm soruların yanıtı tablonun içinde saklı.
Çünkü tezgahlar puslu ama manzara çok net; Rıdvan Çelikel Sermaye Piyasalarında istediği gibi at koşturuyor, babasının çiftliği sanıyor. Şahsi menfaati için her istediğini, üstelik istediği zaman yapıyor.
Sınır tanımaz bir cüretkarlık. Almış başını gidiyor.
Küçük yatırımcının hakları Patron tarafından çarçur ediliyor, hisse çakılmış, insanlar perişan, bu manzara kör gözleri bile faltaşı gibi açtırır ama nedense bazılarına ‘perde’ inmiş, görmüyor! Adama gülerler!
Yaşanan ve yaşanacak yeni olaylarla ilgili amaçları bilen tek isim var.
Kaçma, konuş Rıdvan Çelikel...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (130)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sermin Dogru26 Nisan 2017 20:57

    Adamların yüzünde meymenet yok. Hirsizlik dolandiricilik diz boyu. Serefsiz ve karaktersizler 5 kurusa muhtac ac kopekler.

  • Hüdayi kale15 Aralık 2016 22:16

    İnsan nasıl bu kadar ahlaksız olabilir,bumu Türkiye'nin sermaye piyasaları yazıklar olsun.

  • nargilim 15 Aralık 2016 19:38

    Sırıt bakalım nereye kadar..

  • Issız adam15 Aralık 2016 16:49

    Yani bütün bu olan biten normal ha?

  • Ramazan sumer15 Aralık 2016 15:10

    Spk isini yapacaktir guvenimiz tamdir. Cunku hata yapan kisiler bedelini oder

  • ismail muzac15 Aralık 2016 13:48

    Biz şirketin zararına da karına da ortak olduk ama illegal işlerine ortak olmadık hatırlatırım SPK

  • Anadolu 3514 Aralık 2016 17:33

    Seref haysiyet olsa bir aciklama yapar. Demekki

  • simin bozok13 Aralık 2016 23:37

    Daha önce birkaç kez ertelenip daha sonra iptal olan Hollandalı şirkete satış hikayesi yalan dolandan ibaret. Hollandalı şirketin sadece 100 Euro sermayesi var ve sadece 1 tek çalışanı var. Anel telekomun içini boşatmak için satış hikayesini kullandılar ama çevrilen dümenler teker teker açığa çıktı.

  • murat13 Aralık 2016 17:00

    Borsagundem.com farkı.... sonuç ne olursa olsun olumlu olacak ne gelişme varsa hic kuşkusuz borsagundem sayesinde... Allah YARDIMCINIZ olsun

  • Aneltzede 3513 Aralık 2016 15:35

    Anele kayyum isteriz

  • samigizelim13 Aralık 2016 14:30

    BIMERE' sikayet edin yani BASBAKANLIK ILETISIM MERKEZI, internetten 5 dakkada yapiyorsunuz/ bu kadar basit

  • melih demir13 Aralık 2016 14:17

    borsada ekmek çok..soyan soyana..çeteler şirketler tezgahı kurmuş.spk bist ve masak görmüyor dsuymuyor..

  • melih demir13 Aralık 2016 14:16

    halk ve vakıf gyo da neler oluyor izleyin**Devlet bankasındaki hisselemeler***

  • melih demir13 Aralık 2016 14:15

    sarkuysanı izleyin şirketin içi nasıl boşalıyor..legaller karanlığa nasıl ekleniyor yönetim başkanı olan çalışan maaşlı onmilyonlarca lira serveti***spk uyuyor..

  • hülya koçer13 Aralık 2016 14:15

    haklı olan çıkıp hakkını arar açıklama yapar . suçlular kaçar hep

  • murat13 Aralık 2016 13:16

    Merhaba anelzede arkadaşlar , Su an tek sesimizi duyurmaya çalışan borsagundem,fakat bir yerden sonra haber akışı ile dogal olarak gündemden dustugunde ne yapabilirizi düşünmeli ,fikir bilgi sahibi arkadaşlardan tavsiye bekliyoruz

  • [email protected]13 Aralık 2016 12:55

    Dava icin grupca yola cikiyoruz. Ulasin bize

  • samigizelim13 Aralık 2016 12:45

    Bimere sikayet ettim . Sayin canikliye dosyayi gondermisler haber gelirse Borsa gundemde paylasirim .Kahrolsun sahtekarlar.

  • muavin13 Aralık 2016 12:15

    hayırlı yolculuklar

  • Yaman bey13 Aralık 2016 12:11

    Çok değerli borsa gündem ailesi ilk günden beri mazlumun sesi ve tarafsız davrandığınız için tşk ederim

  • ulutaşlarada imtiyaz geçmeyin.13 Aralık 2016 12:06

    3 yıldır çalışmıyor memsa fabrikası ve hala kotta duruyor tahta.

  • Serkan 13 Aralık 2016 11:51

    İşin içinde Rıdvan Çelikel olunca Borsa kumar oynamakmış onu anladım.

  • keklik13 Aralık 2016 11:42

    burası yeni türkiye, kötülere birşey olmaz

  • hak arayan13 Aralık 2016 11:35

    Allah dürüst insanların yanındadır bunun hesabını vereceksin

  • Ahmet13 Aralık 2016 11:32

    Allahin laneti uzerine olsun Ridvan Celikel

  • Ayşe13 Aralık 2016 11:29

    Lütfen sosyal medyadada birleşelim .daha fazla ses getirmemiz lazım #anelt

  • Yaman bey13 Aralık 2016 11:16

    Ağlayanın malı gülene yar olmaz bu böyle bilinsin

  • Hasret13 Aralık 2016 11:12

    Sende adamlığın kırıntısı olsa çıkar bi açıklama yapardın

  • Murat13 Aralık 2016 11:00

    Sokaktan geçen bir adama paramı emanet etsem bu kadar mağdur etmezdi.

  • Murat gnc13 Aralık 2016 09:43

    Plastik kartta bu adama ait dikkat edin!

  • kamill s.13 Aralık 2016 09:29

    paramızı resmen çaldılar..

  • kamill s.13 Aralık 2016 09:29

    paramızı resmen çaldılar..

  • Vatandaş13 Aralık 2016 00:54

    Yazıklar olsun gözünüzü toprak doyursun rıdvan

  • murat12 Aralık 2016 23:48

    Değerli borsagundem ekibi Markaları kullandığı halde kullanım bedeli ödemeyen rıdvan maalesef 500 binin faizini de talep ediyor ve hala ilgilenen bir resmi makam çıkmadı kim çözecek bu sorunu...

  • umit12 Aralık 2016 23:34

    Bosch, milletin güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim demiş, bazıları da var ki milletin parasını çarpmak için bırak milletin güvenini kendi onurunu şerefini kaybetmeye razı. HALKA AÇIK BİR ŞİRKET PATRONUN NAMUSUDUR.

  • Aneltzede 3512 Aralık 2016 21:58

    Allah belalarini verecek coluk cogundan cikar insallah

  • Nargilim 12 Aralık 2016 21:53

    Sermaye Piyasaları babasının çiftliği olsa babası bu rıdvanın anasını ağlatır çekerdi kulağını...devletin merasında at koşturuyor

  • Kenan çelik12 Aralık 2016 21:42

    Sizde olmasanız bizim yüzümüze kimse bakmayacak. Borsagündem haberlere bakarken ilk açacağım sayfa bundan sonra siz bizi desteklediniz bizde sizin sitenizin sonuna kadar arkanızdayız

  • Aneltzede12 Aralık 2016 21:24

    Aciklama bekliyoruz ridvan celikel yada mahkeme yolu

  • Hulya cetin12 Aralık 2016 21:02

    Ridvan celikel neden hala hisselerine sirketine aahip cikmiyorsun insan bu kadar mi ruhsuz olur cikar kardesim o zaman borsadan sirketlerini sonra istedigini yap simdi geregini yap

  • murat t12 Aralık 2016 20:24

    Bu resmen dolandırıcılık avcıları göreve davet ediyoruz

  • metin muratcan12 Aralık 2016 20:23

    Borsagündem olarak ne olur bu ı başka haber merkezlerine iletin sizden başka sesimizi duyan yok lütfen

  • Murat12 Aralık 2016 19:23

    Borsada kaybedilebilir ama bu şekilde değil

  • Meltem12 Aralık 2016 19:06

    Bir daha borsa mı tövbe yeter ki zararımı çıkartayım.

  • Hilal12 Aralık 2016 19:04

    Daha ne kadar bekleyecekler acaba

  • Borsa gundem tesekkurler12 Aralık 2016 18:54

    Sesimizi duyuruyorsun yetkililer uyuyor. Eski Türkiye degil artik uyanin uyanin

  • Emekhırsızıavcısı12 Aralık 2016 18:43

    3 tl verilerek alınan hisselerle büyüyor, marka haline geliyor o şirketler. Halka arz ederken insanları dolandırmayı hedeflemişler demek ki?

  • asil kan12 Aralık 2016 18:38

    magduriyetimizi dile getirdiniz sagolun varolun

  • salih12 Aralık 2016 18:03

    Uyuyabiliyor musun rahat hey Rıdvan?

  • Kucuk yatirimci12 Aralık 2016 17:52

    Para kaybet ama serefini kaybetme varsa tabi

  • Ramazan12 Aralık 2016 17:44

    Tesekkurler borsa gundem duy bu sesi ey icinde kul hakki olan yoneticiler duy sagir olma

  • Eşref Kaya 12 Aralık 2016 17:43

    Anel tek Rıdvan sana ve şirketine güvendik yatırım yaptık.Sen ise bizim dişimizden tırnağımızdan artırdığımız üç kuruşumuza göz diktin onu elimizden almaya çalışıyorsun.Dürüst bir iş adamı olmayı dene ki Herkes arkandan dua etsin.Beddua alma.Senden güzel haberler bekliyoruz.

  • Kadir12 Aralık 2016 17:33

    Rıdvan Çelikel 'den hala aksiyon yok ne yapmak istiyor acaba...

  • fatma koçak12 Aralık 2016 17:32

    allah borsa gündemden razı olsun..

  • Serpil12 Aralık 2016 17:18

    SPK neden hala devreye girmiyor anlamiş değilim.Tüm olanlar apaçık ortada değil mi? Resmen dolandırıldık. Satış bugün yarın diye diye bizi hep kandırdılar. Devlet yetkililerinin buna el atmasini rica ediyorum. Borsa gündem sesimiz olduğun için çok teşekkürler.

  • ismail muzac12 Aralık 2016 17:01

    Birileri yürümüyor !yürütüyor...müthiş ifade ... Borsagundem bir numarasin:; magdur larin tercümanı oldunuz Allah korusun...

  • ismail muzac12 Aralık 2016 16:58

    Birileri yürümüyor !yürütüyor...müthiş ifade ... Borsagundem bir numarasin:; magdur larin tercümanı oldunuz Allah korusun...

  • ridvAN12 Aralık 2016 16:37

    Yürütme niyetiyle zıplayan çekirge fazla uzaga gidemez.

  • Anelt. Zede magdur12 Aralık 2016 16:20

    Borsa gundem iyi ki varsiniz. Bu yorumlari okuyan hic mi vatansever yok halkin yaninda olan hic mi insan yok spk uyuyor. Bimer cimer uyuyor. O kadar mail sikayet bizler bikmadan usanmadan soysuzluk yapan varsa uzerine gidecez. Tanklardan korkmadik dolandirici haysiyetsiz insanlardan mi korkacaz. Haksizlik karsisinda susan dinsiz seytandir. Yilmadik yilmayacaz.

  • Hasan12 Aralık 2016 15:31

    Bu kişiden hesap sorulmalıdır... Bekliyoruz bundan hesap soracak yetkili, etkili birisini.

  • dudulu12 Aralık 2016 15:26

    ALELE ile ANELT makul oranda hisse ihracıyla birleştirilip problemler aşılabilinidi. Ama niyet farklı.

  • TARIK ŞAHİN12 Aralık 2016 15:10

    ADAM ARSIZ ÖDEDİĞİ 500.000 YASAL FAİZİ İLE İSTİYOR ARKADAŞLAR BENİM HİSSEM YOK MARKALARIN DEĞERLEME RAPORUNU İSTEYİN 1,5 YILDIR KİRALIK MARKALARI DİĞER FİRMASI KULLANIYOR ONU FAİZİ İLE ŞİRKETE İADE ETSİN

  • berken12 Aralık 2016 14:56

    şirketin batacağı olsa rısk aldım diyeceğim ama rıdvan bilerek ve isteyerek sadace yatırımcıyı batırıyor

  • Anadolu yanliz degilsin12 Aralık 2016 14:33

    Aciklama bekleniyor ridvan celikel yok oyle sirketin icini bosatip satacam ayagina milletu kandirman. Spk duy sesimizi

  • bilgin gungor12 Aralık 2016 14:12

    arkadaslar sosyal medyada birlik olmamiz lazim twiterda anelt soygunu na katilin sesimizi duyuralim birlik olalaim REISIMIZE sesimizi duyurmamiz lazim...

  • bilgin gungor12 Aralık 2016 14:09

    ALLAH borsa gundemden razi olsun sesimizi duyurdugu icin ilgili devlet kurumlari daha neyi bekliyorsunuz alin bu adami iceri el koyun sirketlerine atayin kayyumlari biz devletimize sahip ciktik 15 temmuzdada dolar ciktigindada patlamalar oldugundada simdi devletimizin bizim yanimizda olmasi lazim tum kanitlar ortada daha ne bekleniyor /// aileler yok olacak......

  • mağdur12 Aralık 2016 14:04

    soydular,çocuklarımızın rıskını yediler.yedirmeyeceğiz,susmayalım etkili ve yetkili yerlere sesimizi duyuralım.teşekkür borsa gündem.iyiki varsınız.

  • mağdur12 Aralık 2016 14:04

    soydular,çocuklarımızın rıskını yediler.yedirmeyeceğiz,susmayalım etkili ve yetkili yerlere sesimizi duyuralım.teşekkür borsa gündem.iyiki varsınız.

  • hoca12 Aralık 2016 14:02

    evet babasının çiftliği...

  • müslüm yurttutmuş12 Aralık 2016 13:59

    [email protected] firmanın iş yaptığı yabancı partneri. Kendilerinin nasıl bir patron ile iş yaptıklarını bilmeye hakları var. Dileyen arkadaşlar bu yurtdışı ortaklarına bu mail adresinden ulaşabilirler. maili Turkcede atabilirsiniz arkadaslar çünkü bugün itibariyle artık yabancı ortaklar Rıdvan celikelin Türkiyede şirketine güvenen insanlara yaptıklarından haberdarlar.

  • Levent12 Aralık 2016 13:40

    Rıdvan Çelikel'den faaliyet açıklaması bekliyoruz. Kar eden bir şirketin faaliyeti olmaz olur mu?

  • simin bozok12 Aralık 2016 13:15

    yapılan dolandırıcılık; tarafımızdan SPK ya, TCMM milletvekillerine, BİMER'e cumhurbaşkanlığına, Anel elektrik ve Anel telekomun iş yaptığı yabancı ortaklarına (ingilizce olarak) haber sitelerine, haber kanallarına bildirilmiştir. Çoluk çocuğumuzun hakkını dolandırıcılara yedirmeyeceğimiz bilinsin. Bilgi ve belgeler hazır olduğunda topluca dava da açılacaktır.

  • meral d.12 Aralık 2016 13:06

    BORSA GÜNDEM İMKB DE ANEL T. NİN DÖNEN DOLAPLARINI İPLİĞE ÇEKART TÜM HİSSELER E BU ÖRNEK OLSUN LÜÇÜK YATIRIMCIYA IVEDİ ZARAR ÖDEMESİ YAPILMALI.BEYKOZDAKI VILLALAR SATILMALI.

  • meral d.12 Aralık 2016 13:05

    BORSA GÜNDEM İMKB DE ANEL T. NİN DÖNEN DOLAPLARINI İPLİĞE ÇEKART TÜM HİSSELER E BU ÖRNEK OLSUN LÜÇÜK YATIRIMCIYA IVEDİ ZARAR ÖDEMESİ YAPILMALI.BEYKOZDAKI VILLALAR SATILMALI.

  • hüseyın koç12 Aralık 2016 13:04

    12 ay kadar önce 2.50 tl den aldım battım ailem ile boşandım maddi sıkıntılardan şu an paraya ıhtıyacım var bıtığım

  • Reis duy sesimizi12 Aralık 2016 12:40

    Kucuk yatirimciyi bilerek dolandiranlari idam edecen tum sulalesinin varligina el koyacan ki bedelini odesinler. Tesekkurler borsa gundem

  • Halil12 Aralık 2016 12:26

    Rıvan Çelikel den birkaç haber daha bekliyoruz. Hakkımızı hukuki yollarla da aramaya başladığımızı da bilsin. Verusanın dava dilekçesinide okuduk nelr neler....

  • İsyankar12 Aralık 2016 12:23

    Aneltt e neler donmus tesekkurler borsa gundem

  • ismail muzac12 Aralık 2016 12:17

    neden devlet kurumları rıdvan çelikelin keyfi davranmasına göz yumuyor. neden hala çıkıp bir açıklama yapmıyorlar

  • olgun karaahmetoğlu12 Aralık 2016 11:28

    borsa gündem çalışanları allah ne muradınız varsa versin inşallah

  • Veysel AKÇER12 Aralık 2016 11:11

    Sonsuz teşekkürler ben derdimi sizin kadar net dile getiremezdim sesimiz oldunuz.

  • Eşref Kaya12 Aralık 2016 11:08

    Acaba Rıdvan çelik Türk adaletini sınıyormu,Yargıyla alaymı ediyor?Kesin şöyle düşünüyordur,nasıl olsa kimse oralı olmuyor bunun üstüne biraz ölü taklidi yapayım,yine ses çıkmazsa vurguna devam edeyim.Fakat şunu bimiyorki çekirge bir sıçrar iki sıçrar.Ben Türk adaletine güveniyorum.Borsa Gündeme Teşekkür ederiz.Lütfen peşini bırakmayın bu vijdansızların.

  • öztürk12 Aralık 2016 11:06

    Kaçma konuşşş artık Rıdvan Çelikel!!!

  • harun kanatçı12 Aralık 2016 11:04

    neden devlet kurumları rıdvan çelikelin keyfi davranmasına göz yumuyor. neden hala çıkıp bir açıklama yapmıyorlar

  • serap sırma güler12 Aralık 2016 11:00

    Kaçma konuş Rıdvan Çelikel!!!!!!!

  • murat muzac12 Aralık 2016 10:59

    Çok teşekkürler sesimiz oldun borsa gündem..

  • PLATONES12 Aralık 2016 10:54

    Mağdur olduk, resmen kandırıldık, sesimizi duyacak bir devlet yetkilisi yok mu????

  • ismail muzac12 Aralık 2016 10:52

    Çok teşekkürler sesimiz oldun borsa gündem..

  • Aneltzede 12 Aralık 2016 10:51

    Tesekkurler borsa gundem

  • murat 12 Aralık 2016 10:49

    Birileri yürümüyor !yürütüyor...müthiş ifade ... Borsagundem bir numarasin:; magdur larin tercümanı oldunuz Allah korusun....

  • atın içeri..12 Aralık 2016 10:45

    bunlar işadamı felan değil kardeşim. sermaye piyasalarını bozup, ülke ekonomisini katleden sahtekar zümresi.. bu sahtekarlar işadamı olup, cici evlerinde oturarak halkı soyacak. bunun adı sermaye piyasası olacak. borsa= kumar olarak algılanacak.. törere, idam gelecekse.. bu tür

  • simin bozok12 Aralık 2016 10:41

    Biz satış beklerken verusa, %40 olan payını %10 a düşürdü. Madem şirket yabancı ortağa satılacak neden paylarını satıyorsun. Yoksa Rıdvan sana haber mi uçurdu satış falan yok hepsi hikaye diye.. Yabancı şirket dediğimiz de gerçek değil 100 Euro sermayeli apartman dairesi.. Herşeyin yalan dolan olduğu açık. SPK göreve

  • Yılmaz Aydın12 Aralık 2016 10:40

    Çok güzel anlatılmış.Teşekkürler

  • Atak Salim12 Aralık 2016 10:34

    Bu ne cüret!!

  • ibrahim12 Aralık 2016 10:32

    Teşekkürler borsagündem. Belki siz mahkeme kararı olmadığı için yazamıyorsunuz ama ben yazayım. Anelt'ye alıcı olduğu iddia edilenAcredo BV tamamen düzmece. Hollanda da alış hikayesinden günler öncesi kurulmuş ve sermayesi sadece 100 EURO. Evet 100 euro sermayeli köhne bir apartman dairesesini kuruluş adresi olarak veren Acredo Firması milyonlarca dolarlık şirkete talip oluyor. Hepsini geçtim tüm dümenleri yargıya taşıyan VERUSA davalarından feragat edip yüzde 40 olan payını yüzde 10 altına düşürüyor. Acaba aralarında nasıl gizli bir anlaşma yapıldı....

  • Serkan12 Aralık 2016 10:26

    Ky kandırmak bu kadar mı kolay sandınız Rıdvan Çelikel.

  • Meltem12 Aralık 2016 10:22

    Rıdvan Çelikel herşey bu kadar günyüzüne çıkmışken Anelt hisselerine sahip çıkmanın zamanı gelmedi mi?

  • yasin çetin12 Aralık 2016 10:08

    lütfen bizi süründüren çelikellerden bir netice alınçaya kadar bizi yalnız bırakmayın tşk hepinize

  • Ali Ozaman12 Aralık 2016 09:57

    Yoksa Anel Telekom’un faaliyetsiz bırakılması ve hisse fiyatının yerlerde sürünmesi gizliden gizliye yürütülen yeni bir planın parçası mı? Yeni bir operasyona zemin mi hazırlanıyor?”

  • Cemil şimşek12 Aralık 2016 09:55

    Teşekkürler Borsa Gündem.Üç kağıtçılık yapana ders olur

  • SabanS12 Aralık 2016 09:52

    Nerde adalet ey spk nerdesin rizkimizi yiyenler haram olsun inşallah duzelirsin.

  • tamer12 Aralık 2016 09:51

    Helal olsun borsa gündem ky yanında oldun sesimiz oldun

  • Semra 12 Aralık 2016 09:51

    Ky yatırımcının sesi olduğunuz için teşekkür ederiz.

  • İsa KESKİN12 Aralık 2016 09:51

    Bu soyguncuları haber yaptığınız için teşekkürler.herkes bilsin tanısın yatırımını ona göre yapsın.

  • Bahadır M.12 Aralık 2016 09:50

    Rıdvan Çelikel'in birden fazla soruya cevap vermesi bekleniyor. Bir şirket nasıl bu hale getiriliyor.

  • İsmail temiz12 Aralık 2016 09:48

    Vay be adam. Götürmüş. Kimse de ses yok

  • Kerin Cana Atar12 Aralık 2016 09:43

    Kagıtları istemiyoz artık adama giydirin.üç kagıtçı .ilk yüz içinde nasıl mı? Burda nasıl üçkagıt varsa ordada yapmıştır.

  • arbulzede12 Aralık 2016 09:42

    Bir kerede arbulu haber yapin. Fabrikası çalışıyor. Şirket faal. Tahta hala kapalı sebebini bilen yok.

  • Zwki uygur12 Aralık 2016 09:41

    Hala böyle detaylı ve araştırmaya dayalı haber yapılıyorsa...helal borsa gündem

  • YK12 Aralık 2016 09:40

    Adam ky soydu tamam da marka bedellerini ne yaptı...cebe.unuttuğu bişey var elimizdeki kagıtlar ile biz o şirkete ortağız artık.hisse pul ama.şirket bizim

  • patagonyalı12 Aralık 2016 09:39

    mağdur olan vatandaşın hakkı ne olacak? yok mu bize sahip çıkacak bir devlet yetkilisi?

  • Dr.Okan12 Aralık 2016 09:38

    #anelt dolandırıcılar #bistte spk uyuma!!! #borsagundem tesekkurler sesimiz olmaya devam ettiğiniz için...#spk anel holding ve tüm şirket ve mal varlıklarına el koy kayyum ata ve küçük yatırımcıyı yeme yem etme KORU!

  • Can güzell12 Aralık 2016 09:37

    Bu kadar. Açık herşey...neden gerekli işlemler yapılmıyor merak konusu..

  • magdur yatırımcı12 Aralık 2016 09:37

    Yaptıkların yanına kar kalmayacak, Anel telekomun içinin sistematik ve planlı şekilde nasıl boşaltıldığı verusanın dava dilekcesinde açıkca yazıyor. Nitelikli dolandırıcılık suçundan HAPSİ BOYLIYCAKSIN

  • FAİK ULUTAŞ IN PEKİ????12 Aralık 2016 09:37

    memsa 3 yıldır fabrika çalıştırmıyor ve hala borsada ama bunun haberini hiç kimse yapmıyor...memsa1lerin parasını faik ulutaş neyaptı soran yok faik ulutaş ve mehmet ulutaş neden sorgulanmıyor buralarda...

  • emekci12 Aralık 2016 09:35

    evet babasının çiftlliği, 3 tl verim bir hisse aldın diye 40 yıllık şirketin sahibi sanmayın kendinizi. bura türk borsasası

  • Yıldıray Küçük12 Aralık 2016 09:34

    İşte bu...Teşekkürler BG.

  • Kemal Türk12 Aralık 2016 09:33

    Siz kibarca anlatmışsınız.mağdurlar ise patronu rahmetle anıyor.

  • Anelt magduru12 Aralık 2016 09:32

    Kayyum atayın şirketlerine dolandırıcılara ders olur ohal de varken sagol borsa gündem

  • umit12 Aralık 2016 09:31

    vallahi helal olsun billahi helal olsun, birçok medya organının kiralık olduğu bir zamanda, kiralanamayan dürüst bir medya nasıl ses getirirmiş örnek oldunuz. Siz haber yaptıktan sonra şirket hemen açıklama yapmak zorunda kaldı.size minnettarız.

  • Gürbüz bozoğlu12 Aralık 2016 09:29

    Teşekkürler Borsa gündem sizde olmasaydın k.y kim sahip çıkacaktı

  • asil kan12 Aralık 2016 09:24

    Magduriyetimizi dile getirmeye devam eden ve kurulan kirli tezgahi haber yapmaktan cekinmeyen borsa gundem ailesine sonsuz tesekkurler

  • Ramazan sumer12 Aralık 2016 09:23

    Allah razi olsun borsa gundem ve ekibi sessiz cigliklarin sesi

  • Anelt Magduru12 Aralık 2016 09:18

    Borsagundem'e bu konuyu gundeme tasidigi icin cok tesekkurler. Sayin BIST ve SPK yetkilileri, lutfen sizde mudahele edip, magdur kucuk yatirimciyi koruyun.

  • Denizhan eken12 Aralık 2016 09:14

    Ülkesine güvenen küçük yatırımcıya devletin sahip çıkması gerekir.Bu duruma dur demesi şart.

  • yasmny12 Aralık 2016 09:11

    Çok teşekkürler sesimiz oldun borsa gündem..

  • Murat gnc12 Aralık 2016 08:57

    Allah bin kere razı olsun mahkumların dostu Borsa gündem :(

  • Murat12 Aralık 2016 08:47

    Rıdvan Çelik'in açıklaması gereken birçok soru daha mevcut mesela Anel gayrimenkulde yapılan devir işleminden sonra hissedar olan şirketlerin payı düşmüş ve devir öncesi genel kurulda oy çoğunluğuna sahip olan şirket devir sonrası azınlığa düşmüştür.Neden???

  • Anel Telekom Mağduru12 Aralık 2016 08:33

    Rıdvan Çelikel'e söylenecek her sözü, sorulacak soruların çoğunu sormuşsunuz. Sesimiz oldunuz Teşekkürler Borsa Gündem, Bizler küçük yatırımcılar olarak Verusatürk A.Ş den de açıklama bekliyoruz. Ellerinde kuvvetli deliller varken davadan neden vazgeçtiler? Rıdvan Çelikel ile gizli bir anlaşma mı yaptılar? Şirketin satılmayacağından Haberleri var mıydı? %40 paya sahip iken %10'a kar satış yapmalarının sebebi nedir?

  • Puky12 Aralık 2016 08:09

    Helal sana borsa gündemmmmm