E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSermaye Piyasaları Koşu Takımı TOFD için koştu---

Sermaye Piyasaları Koşu Takımı TOFD için koştu

Sermaye Piyasaları Koşu Takımı TOFD için koştu
07 Aralık 2016 - 13:01 borsagundem.com

TSPB çalışanları ve TSPB üyelerinin gönüllü temsilcileri, 38'inci İstanbul Maratonu’nda ‘Adım Adım İyilik Peşinde Koş’ platformu aracılığıyla Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne destek olabilmek amacıyla kurumsal yardımseverlik koşusuna katıldı

TSPB öncülüğünde oluşturulan ‘Sermaye Piyasaları Koşu Takımı’, normal tekerlekli sandalyeyi tek başına kullanamayan ağır engelli sınıfındaki kişilerin sorunlarına dikkat çekmek ve TOFD’nin daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşabilmesine destek olmak amacıyla ‘İstanbul-2016-TOFD-Yol Arkadaşım Olur musun?’ yardımseverlik kampanyası için koştu. 14 kişiden oluşan koşu takımı, 13 Kasım 2016 tarihinde düzenlenen İstanbul Maratonu’nda TOFD için koşarak 3 engellinin hayatına hareket kazandırdı.

İstanbul Maratonu’nda tamamen gönüllülerin oluşturduğu sivil bir inisiyatif olan ‘Adım Adım’ çatısı altında TOFD yararına koşan gönüllüler, binlerce Adım Adım koşucuları ile birlikte 15 km yarı maratonunu tamamladı. Ortopedik engelli bireylerin özgürce hareket edebilmeleri için gerekli olan akülü tekerlekli sandalyelerin alınmasına katkı sağlamak amacıyla koşan sermaye piyasası çalışanları, 30 Kasım 2016 tarihine kadar süren kampanya kapsamında 210 kişiden bağış topladı. TOFD adına toplanan bağışlarla, koşu takımı 3 akülü tekerlekli sandalye aldı. Akülü sandalyeler 17 Aralık Cumartesi günü TOFD Genel Merkezi'nde yapılan tören ile sahiplerine verilecek.

"Birlik olarak sosyal sorumluluk faaliyetlerine destek olmaya çalışıyoruz"

Sermaye Piyasaları Koşu Takımı’nın oluşturulmasında öncü olan TSPB Genel Sekreteri İlkay Arıkan, 2017 yılında düzenlenecek maratona kendisinin de katılacağını belirterek, “Sermaye piyasaları dışındaki farklı sektörlerde hayata geçirilen ve toplumumuzdaki dezavantajlı bireylere yönelik yapılan sosyal sorumluluk faaliyetlerine destek olmaya çalışıyoruz. Birlik ve sektör çalışanlarımızın sosyal sorumluluk çalışmalarına ve gönüllü etkinliklere katılmaları için gereken alt yapı çalışmalarını yapıyor ve onları teşvik ediyoruz. Bu kapsamda Birlik olarak bu yıl, omurilik felçlilerinin sorunlarının çözümü amacıyla faaliyet gösteren TOFD’ye destek olmak için İstanbul Maratonu’na katıldık. Sermaye Piyasaları Koşu Takımımız maraton kapsamında TOFD için farkındalık yarattı ve kaynak sağladı. Koşu Takımımız, topladığı bağışlarla 3 engelli bireyimize hareket özgürlüğü kazandırmış oldu” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)