E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSeri katil yeni cinayetler mi işledi? ---

Seri katil yeni cinayetler mi işledi?

Seri katil yeni cinayetler mi işledi?
06 Haziran 2016 - 18:24 borsagundem.com

Polis, jandarma ve MİT'in en az 3 kişinin katil zanlısı olarak her yerde aradığı Atalay Filiz'in, kaçarken yanında taşıdığı valiz ve çantasını değiştirdiği ortaya çıktı.

Tuzla’da 27 Mayıs’ta tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı (40) öldürdükten sonra İzmir, Çeşme’ye kaçtığı belirlenen ve çok sayıda güvenlik görevlisi tarafından aranan Atalay Filiz soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı.
Habertürk'ün haberine göre, Kayıkçı'nın cesedini attıktan sonra görüntülenen Atalay Filiz"in elinde valiz ve çanta bulunuyordu. İzmir'de ortaya çıkan kamera kayıtlarında görünen 2 valiz ve bir çantanın ise yeni olduğu ortaya çıktı. Katil zanlısı Atalay Filiz'in olayda kullandığı valizi ve taşıdığı çantayı bulunmayan bir yere attığı tahmin ediliyor.
Öte yandan İzmir'e gittiği kesinleşen katil zanlının bir evde saklandığı ihtimali üzerine güvenlik güçlerinin arama çalışmaları da devam ediliyor. Katil zanlısının kiraladığı evin sahibini ya da birlikte kalacağı kişiyi öldürmüş olma ihtimalini degerlendirenpolis, son bir haftada İzmir'de kaybolan kimsenin olup olmadığını da incelemeye başladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)