E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSeri katil Atalay Filiz Çeşme'de görüldü---

Seri katil Atalay Filiz Çeşme'de görüldü

Seri katil Atalay Filiz Çeşme'de görüldü
02 Haziran 2016 - 14:25 borsagundem.com

CNN TÜRK'te yer alan habere göre, zanlının Çeşme'de olduğu belirtilerek Yunan adalarına kaçma şüphesi olduğu ifade edildi.

''HENÜZ YERİ TESPİT EDİLEMEDİ''
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri seri katil Atalay Filiz'in Çeşme'de görüldüğüyle ilgili çıkan iddialarla ilgili olarak "İzmir'de en son görülmesinden sonra yüzlerce ihbar yağmaya başladı. Kimi Kemalpaşa'da, kimi Çeşme'de, kimi Bodrum'a giderken gördüklerini belirtti. Ancak İstanbul merkezli yürütülen çalışmalar yoğun biçimde sürdürülmekte. Henüz Filiz'in bulunduğu yer tespit edilemedi" dedi. Filiz'in en son Çeşme'de görüldüğü ve buradan Yunan adası Sakız'a kaçtığı da iddia ediliyor. 

Atalay Filiz'in Hadımköy'de kiraladığı depoya baskın

İZMİR'DE 2 GÜN BOYUNCA BİR ÖĞRENCİNİN EVİNDE KALMIŞ

Atalay Filiz, son olarak İzmir’de görüldü. İstanbul’dan otobüsle Pazar günü İzmir’e giden Filiz’in girdiği internet kafede 4 saat kaldığı ve internetten ev arkadaşı aradığı öğrenildi. Yanındaki not kağıdına çok sayıda isim ve telefon yazan Filiz’in telefonla görüştüğü bir üniversite öğrencisinin yanında kalmak için anlaştığı belirtildi. 29 Mayıs günü öğrenci evine giren Filiz’in 2 gün boyunca bu evde kaldığı tespit edildi.

Seri katil Atalay Filiz'in babası Yunan jeti düşürmüş

EV SAHİBİ ÖĞRENCİ İFADE VERDİ

Şüpheli Atalay Filiz’in evden ayrılmasının ardından yanında kalan kişinin katil zanlısı olduğunu öğrenen öğrenci, Buca’da polis merkezine gidip ifade verdi. Öğrencinin ifadesinde "Bana 29 Mayıs günü telefonla ulaştı. Para konusunda anlaştık birkaç gün yanımda kalmak istediğini söyledi. Bir valiz ve iki okul çantasıyla eve geldi. İki gün kaldı. Fazla konuşmadık. 31 Mayıs sabahı saat 08.00’de evden ayrıldı. Giderken de bana 'İş için Bodrum’a gidiyorum. İş bulamazsam yine buraya döneceğim o zaman seni ararım’ dedi. Onun aranan biri olduğunu sonradan öğrendim" dediği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)