E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSergen'in kader günü giderse, 2 aday var---

Sergen'in kader günü giderse, 2 aday var

Sergen'in kader günü giderse, 2 aday var
28 Kasım 2021 - 10:43 borsagundem.com

Süper Lig'in 14. haftasında evinde Giresunspor'a 4-0 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın kaderi, bugün başkan Ahmet Nur Çebi ile yapacakları görüşmede belli olacak.

 Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın göreve devam edip etmeyeceği, bugün başkan Ahmet Nur Çebi ile yapacağı toplantıdan sonra belli olacak.

"ÇÖZÜM BULAMIYORUZ, SORUMLUSU BENİM, BAŞKANLA GÖRÜŞECEĞİZ"

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Giresunspor maçı sonrasında kötü gidişat ve takımdaki geleceği hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

Uzun süreli düşüşler büyük zararlar verir, hele büyük camialarda daha fazla verir. Bir türlü durumu toparlayamıyoruz. Uzun süredir bir dönüş yakalayamadık, bu da bizim için hoş değil. Sorumlu benim. Takımın başında ben olduğum için doğal olarak bana ait. Bu durumun sorumlusu benim, biraz da onu söylemek lazım. Futbol, insanı başka yerlere götürebiliyor. Geçen sene nasıl başarılı bir sezon geçirdiysek, bu sezon tersini yaşıyoruz. Çözüm bulamıyoruz, söylenecek fazla bir şey yok. İşler iyi gitmiyor. Taraftarımızdan kendi ve takımım adına özür diliyorum. Onlar birçok şeyi hak ediyorlar. Bu sezon maalesef istediklerini veremedik, bunun da sorumlusu benim doğal olarak.

Camiaya çok zarar vermek istemiyorum. Başkanla oturup bir değerlendirme yapacağız. Gidişat hiç iyi değil. Ben bu camianın insanıyım. Beşiktaş’ın gerçeklerini biliyorum.

"B PLANIMIZ YOK, DEVAM ETMEYİ TERCİH EDERİM"

Başkan Ahmet Nur Çebi, 4-0 kaybedilen maç sonrası Sergen Yalçın'ın durumuyla ilgili şunları söyledi:

Sergen Yalçın'ı dinledikten sonra gereken neyse onu yaparız. Eğer haklı gerekçeleri varsa, söyleyecek bir şeyimiz yok. Ayağa kalkıp yolumuza devam edecek bir anlayış görebilirsem ben onunla yola devam etmeyi tercih ederim. B planını bu saate kadar düşünmedik. Bu tür şeyler olağanüstü durumlardır, olağanüstü durumlarda olağanüstü kararlar alınabilir.

 İKİ ADAY: ŞENOL GÜNEŞ VE MEHMET ÖZDİLEK

Yalçın ile yolların ayrılması durumunda teknik direktörlük için en kuvvetli adayın, Beşiktaş’ın bir başka efsanesi Mehmet Özdilek olduğu belirtildi.

‘Şifo’ lakaplı Özdilek, son olarak görev yaptığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan 30 Kasım 2020’de ayrılmıştı.

İkinci aday, 2015-2019 yılları arasında Beşiktaş’ı çalıştırıp 2 şampiyonluk kazandıran Şenol Güneş. 2.5 yıl süren A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevinden 10 Eylül’de ayrılan Güneş, halen boşta.

YABANCI BİR İSİM DE LİSTEDE

Özdilek ve Güneş’in dışında ismi gizli tutulan yabancı bir teknik adamın da gündemde olduğu öğrenildi.

ŞENOL GÜNEŞ İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Beşiktaş'ta 4 yıl görev yapan Şenol Güneş, bir süre önce Fenerbahçe'nin başına geçeeği yönünde haberler çıkınca bir açıklama yapmış ve hangi büyük takım kötü gitse isminin o kulübe yazıldığını söylemişti:

"Son dönemlerde maçları bile doğru dürüst izlemiyorum. Boynumda hafif bir ağrı var. Hastaneye gidiyorum. Doktor arkadaşların önerileri doğrultusunda tedavimi sürdürüyorum. Evde istirahat ediyorum, ara sıra yürüyorum. Arkadaşlar arıyor, ‘Hocam şu takımla bu takımla görüşmüşsün’ diyorlar. Ben, hiçbir güzide kulübümüzün yetkilisi ile görüşmedim. Görüşeceğim konu da yok. Bu aşamada dinlenmekten başka bir şey düşünmüyorum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum."

 (Hurriyet- Spor Arena)

Beşiktaş: 0 - Giresunspor: 4

Beşiktaş Avrupa defterini kapattı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa erdem29 Kasım 2021 13:29

    samet aybabadan ıyisi olmaz. ancak şu anda futbolcu hegomanyasını kırmak için sonuna kadar sergen.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU28 Kasım 2021 16:28

    Gecen sene balıktan şampiyon olmuşlar idi.hep söylüyor idik olumsuzluk gerçekleşti.bu sene büyük olasıkla süpriz olmaz ise trrabzonspor şampiyon olur bir aksilik olur ise galatasaray şampiyon olur.sergen gitsin  PARİBU oynasın emekli olsun.hep çalıştırdığı takımlarda yarım sezon başarı göstermişti.

  • Kamıl Dutyemez28 Kasım 2021 15:47

    Avupada hiç bir şey yapamadı , bu yıl ligde dökülüyor.. Yönetimde gitsin.

  • Alp28 Kasım 2021 15:44

    Akli sita SOV yapiyor..guya ben ezelden bjk lim diyor..gec bunlari bunlari yaptigin isle gostereccen.yapamadim diyorsan gidecen.onurluluk budur.

  • Ali28 Kasım 2021 15:37

    Is displini..ve otorite sarttir..fazla lalubalilik.ve simartma.hic birsey olmaz..istedigin kadar ne olursa ol.onlar efsane oldu simdi gercek zamani.

  • Pala28 Kasım 2021 14:15

    Yabancı gelsin, tercihen alman

  • Gur28 Kasım 2021 12:33

    Merak etmeyin gitmez...acizlige devam..ha gidecekse verin bir alman hocaya 5 yil Yakima disiplin.calisma ogretsin...gunes..Mehmet.. hepsi hikaye..

  • Ali 28 Kasım 2021 11:00

    Otoriter bir teknik hoca olmalı... Tüm oyuncular saygı duyacağı bir hoca lazım...