E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSergen Yalçın'ın Beşiktaş'tan talepleri---

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'tan talepleri

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'tan talepleri
06 Haziran 2021 - 09:35 borsagundem.com

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi önümüzdeki hafta teknik direktör Sergen Yalçın ile sözleşme konusunu görüşecek. Siyah-beyazlılar yıllık 10 milyon TL teklif ederken, Sergen Yalçın'ın ise 14 milyon TL istediği öğrenildi

Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın sözleşmesi henüz uzatılmadı. Başkan Ahmet Nur çebi önümüzdeki hafta 48 yaşındaki teknik adamla bir araya gelecek.

Siyah-beyazlı yönetim geçen sezon 7 milyon TL alan Sergen Yalçın ile 10 milyon TL'den yeni kontrat yapmayı hedefliyor. Sergen Yalçın'ın ise yıllık 14 milyon TL istediği öğrenildi. Yapılacak görüşmede ortak bir rakamda anlaşılması bekleniyor.

TRANSFER TALEPLERİ NETLEŞTİ
Bu arada Sergen Yalçın yönetimden 6 transfer isteyecek. Tecrübeli teknik adam, bir stoper, bir sağ bek, bir orta saha, bir hücuma dönük kanat oyuncusu ve 2 forvet alınmasını yönetimden talep edecek. Beşiktaş yönetimi teknik direktör Sergen Yalçın ile sözleşme konusunu görüşeceği toplantının ardından transferde de harekete geçecek.

Sergen ne kadar ücret alacak?

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin eski yıldızının peşinde!

Beşiktaş'ta Salih'in ardından bir bomba transfer daha...

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’de belirsizlik

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 65,20
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -9,94 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,95
İşlem Hacmi 167.702.215
Toplam Adet: 2.566.971
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Normal06 Haziran 2021 11:13

    Adam enkazsaray td sinin aldığının üçte birini istiyor

  • izzet BAŞ06 Haziran 2021 09:59

     Verin  Sergene parayı  Bedelli yapar bizlere  yüklersiniz... Nasıl olsa  son lokmamızı da alınca rahatlarsınız.  Fakir milletin zengin futbolcusu  her şey yapabilmelidir. YATLAR, ÖZEL UÇAKLAR, FOTOMODEL KIZLAR. FERRARİ ARABALAR KİMLER İÇİN ( Böyle  ne oldum delisi olanlar için) VAY TÜRK GENÇLİĞİ VAY HALİNE::::

  • 👍🏻07 Haziran 2021 08:02

    Kardes Sergen futbolcu değil teknik adam sen birde yabancıların istediği parayı gör takım çalıştırmak için,ama furbolcular konusunda sana katılıyorum parayı alanda şımarıyor.