E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSergen Yalçın'dan Sporting maçı yorumu: Çıkarılacak ders yok, şans---

Sergen Yalçın'dan Sporting maçı yorumu: Çıkarılacak ders yok, şans

Sergen Yalçın'dan Sporting maçı yorumu: Çıkarılacak ders yok, şans
19 Ekim 2021 - 22:58 borsagundem.com

Beşiktaş (#BJKAS) Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 4-1 kaybedilen Sporting maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın skorunun oyunu yansıtmadığını belirten Yalçın rakibin şansının yanında olduğunu belirtti

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Beşiktaş, sahasında Sporting'e 4-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan siyah-beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın, "Bu rakibin bizi 4-1 yenmesi olağanüstü bir durum. Şans çok yanlarındaydı" derken "Bu maçtan ne ders çıkarabiliriz, onu düşünüyoruz. Çok da çıkarılacak bir ders yok bence" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın'ın açıklamaları şöyle:

"HATALARI AFFETMİYORLAR"

"Üzgünüz. 4-1'lik bir skor. Başlamadan önce beklediğimiz bir skor değildi. Bu kulvar, zor bir kulvar. Hataları affetmiyorlar Şampiyonlar Ligi'nde. Oynadığımız takımlar, ters takımlar. Sporting çabuk kontraya çıkan, 5'li oynayan ve geçiş oynayan bir takım.

"BÖYLE SKOR OLMAMASI GEREKİYORDU"

Maçtan sonra düşünüyorum. Çok da 4-1'lik bir maç değil. Böyle maçlar her zaman olmuyor, her zaman oynanmaz. Skoru artıracak, çevirecek birçok pozisyon yakaladık. İyi oynadık. Biraz da şans golleri. Söylenecek bir şey bulamıyorum bu maça. 4-1'lik oyun değil. Böyle skor olmaması gerekiyordu.

"YORUM YAPILACAK MAÇ DEĞİL"

İki tane aynı gol yedik. Bence şans. Ön direkte adamın aşırması, arka direkten vurması. Dışarıda çalışılmış gibi görünebilir ama biz rakibi çalıştık, böyle bir golleri yok. Kaleye gelmeden 3 gol attılar. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Son 10 dakikayı saymıyorum. Oyuncularımın psikolojisi bozuldu. Oyun kopmuştu bence. Yorum yapılacak maç değil.

"ŞANS ÇOK YANLARINDAYDI"

Batshuayi de şanssız. Vuruyor vuruyor girmiyor, direkten dönüyor. Şanssızlık da var. Bu maç 4-1'lik maç değil. Bu rakibin bizi 4-1 yenmesi olağanüstü bir durum. Şans çok yanlarındaydı. Atamadık. Çok basit goller yedik. Bu seviyede böyle goller yemek doğru değil. Canlı oyun, futbol bu. Hatalar oyunu, her zaman olabiliyor. Bu maçtan ne ders çıkarabiliriz, onu düşünüyoruz. Çok da çıkarılacak bir ders yok bence.

"ÇOK SORUNLAR YAŞADIK"

Derbi maçları her zaman önemlidir. Pazartesi oynayacağız. Yeterli dinlenme süremiz var. Zor müsabaka. Pazartesi günü kazanıp tekrar normal durumumuza dönmek istiyoruz. Çok sorunlar yaşadık. Hiç beklemediğimiz şeyler yaşadık. İşler iyi değil. Kaybediyoruz maçları. Gerçek bu değil. Bu görüntü fake (sahte). Gerçek görüntü, takımın normal dönmesiyle inşallah ortaya çıkar."

Beşiktaş evinde Sporting Lizbon'a 4-1 mağlup oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 53,20
En Yüksek: 55,00
En Düşük: 47,00
Değişim 2,31 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,78
İşlem Hacmi 167.512.739
Toplam Adet: 3.287.922
Ağırlıklı Ort.: 50,78
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sss20 Ekim 2021 08:33

    bir fenerbahceli olarak kahroldum. bu iyi oyuna . gercekten yazık. adamlar oynamadan maç kazandı. 

  • Kaan KILIÇ20 Ekim 2021 01:08

    Efendim i$ olsun diye futbol oynuyoruz,a$k yok futbolumuzda.konsantremiz eksik kaliyor,ya$iyamiyoruz futbolu....

  • oktay doğaner20 Ekim 2021 00:32

    Takımlar mağlup olabilir. Ancak takımını maça hazırlayan birisi bu maçtan sonra şans lafını kullanıyorsa antrenörlük geleceğine olumlu bakılamaz. Allah ömür verirse izleyip görürüz.

  • spor x20 Ekim 2021 11:05

    Hala ne görmeyi bekliyorsun?  Mal meydanda değil mi?

  • spor x19 Ekim 2021 23:17

    Senden teknik direktör olursa benim tüyümden de başkan.  Maç öncesi ipe sapa gelmez laflar maç sonrası daha da zırvalamaya başladı.  Bu milletin aklına yazık sizin zırvalarınızı dinliyor.

  • Bu adamdan hoca olmaz19 Ekim 2021 23:14

    Takım çok dağınık rasgele oynuyor..disiplin yok.Sergen de. Öyleydi..