E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSergen Yalçın: Bu maça takılıp kalamayız---

Sergen Yalçın: Bu maça takılıp kalamayız

Sergen Yalçın: Bu maça takılıp kalamayız
08 Mayıs 2021 - 23:13 borsagundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın " Basit hatalar, penaltı ve savunma arkasına atılan toptan yediğimiz gol mağlup olmamızı sağladı. Bu açıdan üzgünüz. Bu maça takılıp kalamayız" dedi

Süper Lig'in 40'ıncı haftasında Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

“ÜZGÜNÜZ”

Kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getiren Sergen Yalçın, "Sezonun final bölümü için önemli bir derbiydi. Buradan iyi sonuçla dönmeyi isterdik ancak mümkün olmadı. Ortaya bir şeyler koyduğumuzu söylemek maalesef mümkün değil. Basit hatalar, penaltı ve savunma arkasına atılan toptan yediğimiz gol mağlup olmamızı sağladı. Bu açıdan üzgünüz. Bu maça takılıp kalamayız. Buradan alacağımız dersleri alıp, salı günü oynayacağımız Fatih Karagümrük maçına odaklanmamız gerekiyor. Sonrasında da hafta sonu bir maçımız daha var. Bugün için söylenecek tek şey üzgünüz. İnşallah kalan maçlarda bunu telafi ederiz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray: 3 - Beşiktaş: 1

Ankaragücü: 1 - Fenerbahçe: 2

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir yorum09 Mayıs 2021 05:33

    Bu saatten sonra şampiyonluğu  teslim  edene ne derler?  Yalnız umarım ince hesap ayarları ve malum şikeci ayar yapmaya kalkmaz!  Gs bu maçı alsa da  şampiyon olma şansını sadece önündeki takıma  vermiş oldu   Netice itibarı ile  Bjk şampiyon!  Ancak iyi oluğu için değil diğer takımlar kötü oluğu için şampiyon.  Avrupa da hepsi fos!

  • Puan09 Mayıs 2021 00:27

    Puan farkı ve avantaj diye böyle konuştu.2.sıraya düşseydi neler neler derdi.not bjk liyim ama objektif

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU08 Mayıs 2021 23:18

    Bjk gelecek hafta yener ise iş biter.