E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSergen: Altımı oydular---

Sergen: Altımı oydular

Sergen: Altımı oydular
03 Mart 2022 - 11:30 borsagundem.com

Sergen Yalçın sessizliğini bozdu. Ünlü teknik adam Beşiktaş'tan ayrılışına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'a çifte kupa mutluluğu yaşatan Sergen Yalçın, yönetimle anlaşarak takımın başında kalmaya devam etmişti.

Ancak sezon öncesi sözleşme görüşmelerinin uzaması, Beşiktaş yönetimi ve Sergen Yalçın arasında sorunlar olduğu iddialarını da gündeme getirmişti. Buna rağmen ortak zeminde buluşan taraflar sezona birlikte başlama kararı alsa da, başarılı çalıştırıcı aralık ayında istifa etme kararı aldı.

Yalçın, istifa kararının ardından sessizliğini yorumcu ve eski Beşiktaşlı yönetici Sinan Engin'e bozdu. Sinan Engin, Sergen Yalçın ile olan görüşmesinden satır başlarını şöyle aktardı:

“LİZBON DEPLASMANINDA BAŞKA HOCAYLA…”

“Sen de biliyorsun Sinan ağabey bu yönetimin bana yaptıklarını. Bütün yaz beraberdik. Sadece Beşiktaş taraftarı için imza attım. Sezon başında 1-1.5 ay beni aramadılar. Sen biliyorsun bunları. Ben Beşiktaş’ın teknik direktörüyüm. Lizbon deplasmanına Şampiyonlar Ligi maçı için gittiğimizde gidip başka teknik direktörle (Pinheiro) görüşüyorlar. Beşiktaş yönetimi bana çok şey yaptı, altımı oydular.”

“YÖNETİCİLER ALTIMI OYDU”

“Ahmet Nur Çebi başkan iyi bir insan, onunla bir sorunum yok ama onu yanlış yönlendirenler var. Ben Beşiktaş taraftarı için sezon başında sözleşme imzaladım. Bu sezon takım çalıştırmayacağım, belki seneye de çalıştırmam. Çok şey var, hepsini anlatacağım. Beşiktaşlı yöneticiler benim altımı oydu.”

Transferde Fenerbahçe'ye büyük engel!

 

Nefes kesen maçta, üzülen taraf Beşiktaş!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • spox03 Mart 2022 18:57

    Beceremedin!  Kabul et artık!  Basın toplantılarında bile o kadar saçmalıyordun ki artık çekilmez hale geldin.  Senin derdin koltuğunu kaybetmiş olman.  Madem bu işi hakkyla yapmak istiyorsun önce Almanya ya gidip pro lisans alacaksın! Araştıracaksın yani kendini geliştirip yeniliklere açık olacaksın.  Bilmem kimleri taklit edip saçma sapan konuşunca çok garip bir durum oluyor!  En önemlisi de ne oldum delisi değil kendin olmalısın. 

  • pazarci03 Mart 2022 16:05

    altin oyulurken ustunlemi mesguldun ......

  • Açıkça03 Mart 2022 14:18

    Aslına bakarsan Türkiye ligleri  hak ettiğinden fazlasını aldılar  kulüplerin batırılma pahasına olduğuna göre.  Hiç birinizin yatacak yeri yok.

  • Bik03 Mart 2022 12:27

    Yabancı teknik direktör olsaydı, başarısız sonuçlardan sonra daha erken bileti kesilirdi.