E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizSerdar Uluca’dan Borsada Trading Stratejileri Eğitimi ---

Serdar Uluca’dan Borsada Trading Stratejileri Eğitimi

Serdar Uluca’dan Borsada Trading Stratejileri Eğitimi
02 Mart 2022 - 13:25 borsagundem.com

Grafiknediyor Trading Akademi’den yeni ve güçlü bir eğitim programı daha. Yatırımlarda dikkatli, başarılı ve ileri görüşlü olmak adına, ünlü stratejist Serdar Uluca ile online canlı etkinliğin tarihi 5-6 Mart 2022.

Teknik analiz ustası, Borsagundem.com yazarı, Grafiknediyor Akademi Eğitmeni Serdar Uluca ile 2022’nin yeni eğitim programında önemli bir konu yer alıyor.

25 yıl Türkiye'nin önde gelen  aracı kurumlarında üst düzey yönetici olarak görev alan, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Temel ve İleri Düzey Lisanslarına sahip, İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Serdar Uluca tarafından 5-6 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinliğin konusu, Borsada Trading Stratejileri Eğitimi. 

Verilen bilgiye göre ders, 30 saat videolar, 12 saat online canlı eğitim olmak üzere toplam 42 saatlik bir program. Yetkililer, “Katılımcılara 2 aylık Grafiknediyor Gold Üyelik kısa bir süreliğine ücretsiz verilmektedir” dedi.

Borsagundem.com okuyucularına yüzde 20 indirim yapıldığını da açıklayan yetkililer, 'indirim kupon kodu'nun ise "BGDOZEL20” olduğunu söyledi.

Kripto paralarda mum formasyonları ile trading stratejileri

Borsa İstanbul'da gözler 24 Mart'ta

Banka hisselerinde Rusya krizi

Yedi şirket geri alım yaptı

Borsalarda satış dalgası yayılıyor

Günün önemli şirket haberleri 02/03/2022

Tuborg ve Mavi Giyim sorusu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)