E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSerdar Uluca ile Teknik Analiz&Trading Stratejileri eğitimi---

Serdar Uluca ile Teknik Analiz&Trading Stratejileri eğitimi

Serdar Uluca ile Teknik Analiz&Trading Stratejileri eğitimi
03 Ocak 2023 - 07:21 borsagundem.com

İşte yeni yılın ilk büyük heyecanı... Usta stratejist Uluca, bilinçli yatırımcı olma, bilgi ve yeteneklerini bir üst seviyeye taşıma hedefindeki herkesi, “Teknik Analiz & Trading Stratejileri” ile buluşturuyor. Dev eğitim 9 Ocak’ta başlıyor.

BORSAGUNDEM.COM

Grafiknediyor.com’dan dev bir ‘online’ eğitim hizmeti daha...

25 yıl Türkiye'nin önde gelen yatırım kurumlarında yatırım danışmanı ve yönetici olarak görev yapan, SPK Temel ve İleri Düzey Lisansları’na sahip, İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Borsagundem.com yazarı Serdar Uluca tarafından verilecek olan “Teknik Analiz & Trading Stratejileri” eğitimi 9 Ocak’ta start alıyor.

KAPSAMLI BİR EĞİTİM

Borsada yeni işlem yapmaya başlayanların faydalanabileceği bir program olarak tasarlanan eğitimin amacı, her yatırım enstrümanında uygulanabilecek başarı oranı yüksek alım satım yöntemleri öğretilerek finansal ürünler piyasalarında doğru zamanlama ile kazançlı seçimler yapma, oyun planı kurarak trading stratejisi oluşturma ve risk yönetme konularında uluslararası kabul görmüş bilimsel kural ve uygulamaları katılımcılara aktarmak.

Bununla birlikte deneyimli ancak bilgi düzeyini yükseltmek isteyen bireysel ve kurumsal yatırımcılar, aracı kurum yatırım uzmanları, foreks, kripto, emtia, yabancı hisse işlemcileri, aracı kurum, bankalar, banka müşteri temsilcilerinin de katılabileceği kapsamlı bir program.

'BİLİNÇLİ YATIRIMCI' HEDEFİ

Çeyrek asırlık ‘derin’ tecrübe, usta stratejist Serdar Uluca ile "Teknik Analiz & Trading Stratejileri" eğitiminde ana hedef, finansal okuryazarlığı yüksek, kendi kararlarını kendisi verebilen, riskini yöneterek kazanç fırsatlarını yakalamayı başaran bilinçli yatırımcı / trader sayısını artırmak.

ONLINE EĞİTİM SÜRESİ 4 HAFTA

Zoom Online Eğitim Programı kullanılarak internetten düzenlenecek canlı teknik analiz eğitiminin başlangıç tarihi 9 Ocak 2023. Final ise 2 Şubat 2023. 4 hafta üzerinden, haftada 2 gün, 8 ders ve toplam 20 saat olarak planlanan eğitimin kontenjanı 20 kişi.

Grafiknediyor.com’un açtığı fırsat penceresinde, bu önemli eğitim için Borsa Gündem okurlarına ücrette yüzde 15 indirim şansı tanınırken, ayrıca yine Borsa Gündem okurlarına 250 TL olan 14 günlük Gold Üyeliği ücretsiz sunulacak.

Uygulamalı online borsa eğitimiyle ilgili, ücretten içeriğine tüm detaylar grafiknediyor.com/egitim-paketleri/teknik-analiztrading-stratejileri-egitimi adresinde yer alıyor. Yetkililerin verdiği bilgiye göre, eğitime katılmak ve uygulamadan yararlanmak isteyen okurların, Borsa Gündem okuru olduklarını belirterek [email protected] adresine mail atıp talepte bulunmaları yeterli.

MÜTHİŞ BİR İÇERİK

Büyük bir heyecanla beklenen dev buluşmada, öğretiler, Teknik Analiz Temel Kavramları, Formasyon Analizleri, Uyumsuzluklar, Hareketli Ortalamalar,  Fibonacci Trading Sistemi, Bollinger Band  Trading Sistemi, Tuzaklar, Pivot Trading Stratejileri, Korelatif Grafikler, Tarama Nasıl Yapılır, Mum Grafik Formasyonları, Bottom up-Top down İşlem Stratejisi, Elliot Dalga  Teorisi, Harmonik  Patternler, İndikatörler, Pozisyon Yönetimi  Kuralları, Atr Kavramı ve Uygulamaları, Trading Psikolojisi, Profesyonellerin Kullandığı Hisse Seçim Yöntemleri, Scanning Programları Kullanımı ve Checklist Oluşturma başlıkları altında işlenecek.

9 Ocak tarihini bir kenara not etmeyi unutmayın...

2023 için temettü verimi beklentisi en yüksek hisseler

Borsalar 2023’te 3 senaryoya göre şekillenecek

2022’de ekonomiye damga vuran 3 grafik

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)