E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞenol Güneş'ten istifa sorusuna yanıt---

Şenol Güneş'ten istifa sorusuna yanıt

Şenol Güneş'ten istifa sorusuna yanıt
20 Haziran 2021 - 21:57 borsagundem.com

A Milli Takım'ın teknik direktörü Şenol Güneş, İsviçre'ye 3-1 mağlup olarak EURO 2020'ye veda edilen maçın ardından konuştu.

EURO 2020'de İsviçre'ye 3-1 mağlup olarak turnuvaya veda eden A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları:

Üzgünüz. Bu turnuva için uzun zamandır bekliyoruz. Herkesin milli takım etrafında kenetlendiği bir dönemde güzel bir futbol ve iyi sonuçlar bekliyorduk. Futbolumuzu ön plana çıkarıp gruptan çıkmak hayalimizdi. Gruptan goller atarak çıkmak isterken, bugün golü de zor bulduk, puan da alamadık.

GENÇ BİR TAKIMIZ

Bu takım genç bir takım, bir tecrübe geçirecek. Hataları düzeltip, daha iyi futbol oynayacaklarına inanıyorum. Gençlerin geleceklerinin parlak olduğunu düşünüyorum ama bu turnuva bizim için iyi geçmedi.

BEKLENTİNİN ALTINDA EZİLDİK

Oyuncuların üzüntüsünü görüyorum. İstediklerini yapamamalarının getirdiği ezilmişliği de biliyorum. Bu turnuva, çok daha istenmesi gereken bir turnuva. Bunu kullanamadık. Türk milletinin beklentisine cevap veremedik, altında ezildik.

TÜRKİYE DE İNANSIN

Oyunculara inanıyorum ve güveniyorum. Türkiye de inansın. Bu oyuncuların gelecekleri parlak. Buradan dersleri çıkararak çok daha iyi bir milli takım olacak.

DERSLER ÇIKMAK LAZIM

Başarı ve başarısızlık geride kaldı. Geçmiş başarıları da buraya taşıyamayız, geçmiş başarısızlığı da buraya taşıyamayız. Elemelerdeki başarıyı buraya getiremedik, burası ayrı. Bundan dersler alarak geleceğe bakmak lazım

İYİ BAŞLADIK MAÇA AMA...

Bugün iyi başladık maça. Golleri kaçırdık. Geleni attılar. Bazen kötü gidince her şey aksi gider. İlk yarı kötü oynamadık. İsviçre topa sahip olan bir takımdır rakibi kim olursa olsun. Topa biz sahiptik. Hatalarımız eksiklerimiz var. 2-1'den sonra atak bekliyorduk, olmadı, 3-1 kaybettik.

'İSTİFA EDECEK MİSİNİZ?' SORUSUNA YANIT

Bunun hesabı yapılır. Bu hesap yönetime veya kamuoyuna verilir. Ben yetkili olduğum için sorumlu olduğumu söylüyorum. Bu sorumluluğun karşılığı işi bırakıp kaçmak mıdır yoksa çalışmak mıdır, siz daha iyi bilirsiniz. Şu anda istifa edip etmeme gibi bir düşüncem yok.

A Milli Futbol Takımı EURO 2020'ye veda etti

PTT’nin bastırdığı pullar tepki çekti

Son 24 saatte 5 bin 91 yeni vaka tespit edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKRİST21 Haziran 2021 09:55

    fatih terim istifa ettimi.kovuldu tazimanıtını milyonlarca euro tazminat almış idi.bu kişidide aynısını yapacaktır.para şahane....siz olsanız istifa edermisiniz.ortada milyon eurolar uçuşmakta.

  • yunus21 Haziran 2021 09:17

    Şenol güneş istifa etmeli,,yerine Sergen Yalçın getirilmeli.

  • Umut Dünyası21 Haziran 2021 09:11

    Her eğitmen eğittiklerinin başarıları ile övünür göğsü kabarır ama başarısızlıkları sindirmezler ve günah keçisi ararlar bu durumda bu insanlara götürü iş vereceksin bunun diğer adı iş dünyasında ne kadar köfte o kadar para diye tabir edilir bilmem anlayabiliyormuşum.?

  • Hep yanlış21 Haziran 2021 07:15

    Bu sene şampiyon o veya bu şekilde bjk oldu milli takımda 1 oyuncusu bile yok nasıl şampiyon oldu o zaman gs şampiyon olduğu zamanlarda milli takımda en az 10 oyuncusu olurdu fb min 5 oyuncu yollar her sene ülkede hakemler milli futbolculara pozitif ayrımcılık yapmalı yoksa halimiz ortada

  • Yusuf Yıldız21 Haziran 2021 00:40

    Bu kadro bu kadar kötü ve vurdumduymaz oynayacak bir kadro değil..İtalyaya yenilebilir ama galler ve isviçre'ye bu kadar aciz duruma düşecek takım değiliz..Takım içindeki sıkıntı basına açıklanmalıdır..

  • Gidecek20 Haziran 2021 23:22

    Gidecek gidecek bu başarısızlıkla duramaz tutmazlarda.

  • Atakan 20 Haziran 2021 23:16

    Bu sonuçlara istifa etmek erdemli insanların yapacağı şeydir

  • tUFAN20 Haziran 2021 23:14

    Ülkemize 5 kuruş faydası olmayan spor dalı. Komple kaldırın şu futbolu. Ne başarı var ne gayret var ne oyuncu var. 3-5 kişi cebini dolduracak iddaa oynayacak diye buna harcanan paraya yazık.

  • AhmetK21 Haziran 2021 07:54

    En dogru yorum, harcanan paralara yazık.

  • Philadelphos20 Haziran 2021 22:59

    Japonya'da harakiri yapılır, Avrupa'da istifa edilir.Bizde ise hata yapan siyasiler ve başarısız yöneticiler pişkin pişkin koltuklarn da otururur.

  • VATANDAŞ20 Haziran 2021 22:54

    Dünyanın en iyi teknik direktörünü de getirsen kapasitesi olmayan futbolcu takımı ile bir şeyler yapamazsın. Elinde iyi malzeme olacak.

  • Kasim aga20 Haziran 2021 22:51

    Size bir hikaye anlatayim.ben hayvan besliyorum..her yil kurbanlarimi dogal olsun diye bayrama bir gun kala dagan indirip satiyordum..ama hep zayif diye elestir aldim.. isi bilen eti cok lezetli..dedi sadece..acikcasi kiymet bilinmedi..simdi..kurbana 40 gun kala hayvanlar dagdan indirip..veriyorum kepegi ..tuzu..yemi.. haliyle hayvan iciyor suyu..davul gini.. oluyor..ve sunu anladim.. insanogluna iyilik yaramiyor.bilimle inatlasan bir .toplumumuz var..simdi bununla ne ilgisi var diyeceksiniz..senin takimin bol bol reklam yapti..nerdeyse film.cekiyorlar..zaten her sey ayaklarinin altinda..sporla ilgileri kalmamis..bir kac avrupada tesadufen basarili olmus futbolcumuzla isi gotururuz dediler ama Elin adami..bunu cozdu..bunlarin icleri bos dedi..yeni hikayeler yazmamiz be calimamiz..gerekir..ama bu takim.calisma az..

  • ben 20 Haziran 2021 22:13

    sergeni getirin milli görev sonuçta

  • Yalcin20 Haziran 2021 23:06

    Sistem..altyapi..egitim.disiplin.ve pratige donusum..ve sonra vizyon. olmassa..sergen degil kim gelirse gelsin hikayeden ibarettir.

  • Canan20 Haziran 2021 22:09

    Olmuyor hoca ayip.. ama..artik istifa da bir gerekliliktir..beklentiyi veremedin..simdi tesekkurler hizmetlerin icin.

  • Salak mı 20 Haziran 2021 22:08

    Yılda 4-5 milyon euro kazanan hiç kimse istifa etmez kapıdan kovsan bacadan girer bu sadece bu adama özgü değil 20 yıldır pin pon hoca denen başkaları  da var böyle istifa etmezler kovulup tazminatını almaya bakarlar.