E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞenol Güneş'ten Arda Turan itirafı---

Şenol Güneş'ten Arda Turan itirafı

Şenol Güneş'ten Arda Turan itirafı
21 Kasım 2019 - 13:49 borsagundem.com

A Milli Takım Teknik Direktör Şenol Güneş, Uluslararası Futbol Ekonomik Forumu'nda açıklamalarda bulundu.

İşte Güneş'in sözlerinden öne çıkanlar:

"A Milli Takım'ın başarısı hepimizin başarısıdır. Başarı için adam aranıyor. Hep birlikte başardık. Sayın Lucescu'ya teşekkür ediyorum. Belki etmeyenler vardır. Bana paracı diyenler ülkeyi soyuyorlar! Türk insanına imkan ve zaman verirseniz her şeyi başarır.

Bizim asıl hedefimiz 2022 Dünya Kupası'na katılmak, oradaki finallere gitmek.Bir zamanlar dünya markası Arda Turan önemli bir oyuncu. Arda'yı hep birlikte yok ettik. 10-15 yılda ürettiğimizi 1-2 yılda tükettik. Ürettiğimizi tüketmeyelim. Her düştüğümüzde tekrar büyüme bilgisi beni bugünlere getirdi."
 
"Kagawa'yı istemedim çünkü..."

'Kagawa'nın alınmasını doğru bulmuyorum' dedim. Çünkü oyuncularımıza ödeme yapamıyorduk. Sağolsun sponsor arkadaşımız transfer etti. Sonra Kagawa geldi, 2 maçta gol attı. 4 oyuncudan sadece 1 tane oynardı. O parayı feda etmeye değer. Yönetimler de bunu yapıyor. Kamuoyunu susturma konusunda başarılı değilim. Beşiktaş’taki son dönemimde, yönetime ‘Kimi isterseniz satabilirsiniz’ dedim. Fakat o parayla kalanların borçlarını ödeyin dedim. Bursaspor'da da kriz vardı. Oyuncular idmana çıkmıyordu. Paraları kötü yönetiyoruz. Çok paralar giriyor kulüplere. TFF'den ricamız denetimi çok güzel yapması"

"Pochettino'nun neden ayrıldığını biliyorum"

Pochettino, Tottenham'da harika işler yaptı, çok iyi bir takım kurdu ancak Pochettino'nun Tottenham'dan neden ayrıldığını ben biliyorum, siz de araştırın, bulursunuz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah21 Kasım 2019 22:53

    Arda Turan Atletico Madrid kulübünde futbolda zirve yaparak misyonunu tamamladı son beş yıldan beri isminden dolayı barca ve başak şehir kulübünden ciddi para kazandı ve kazanmaya devam ediyor altetico madrid kulübünde iyi oynadığı 4 yıl futbolun mirasını son 5 yılda barcelano ve başak şehir kulüplerinden ciddi paralar kazanarak dibi gördü yaşı zaten 32 bence önümüzdeki yıl futbolu bile bırakır bence paraya doydu Arda Turan.Şenol hocam size katılmıyorum Arda Turan kendisi bitirdi ayrıca son 50 yılda gelmiş geçmiş en büyük yetenek 10 numara solak Sergen Yalçın hocadır Arda turan değil kıyaslanamaz bile diyeyim.

  • abc21 Kasım 2019 14:21

    Haklı, fazla para ve sevgimizle boğduk. Yazıklar olsun bize.

  • bir dost21 Kasım 2019 14:03

    hocam ne alakası var ..: arda kendi kendini bitirdi , alt yapısı, aile terbiyesi ve karakteri zayıf olursa parayı ve şöhreti görünce böyle dejenere olup kaybolup gidersin ... sevelim secmeyelim fb’li emre mesela bozulmadan kaldı ... başkasının karısına sarkmadı mesela ...

  • Emrah21 Kasım 2019 23:31

    Verdiğin örnek uç örnek 39 yaşında futbol oynayacak futbolcu sayısı 100 futbolcuda maksimum 5 futbolcudur kolay değil 39 yaşına kadar üst düzey top oynamak.Kaleciler daha avantajlı daha uzun dönem futbol oynayabilirler.fakat yazdıklarına genel olarak katılıyorum.

  • Esat21 Kasım 2019 14:01

    Silahla hastane basarsan top yerine reklamda oynarsan böyle olur.