E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞenol Güneş: 'Sözlerim başka yöne çekiliyor'---

Şenol Güneş: 'Sözlerim başka yöne çekiliyor'

Şenol Güneş: 'Sözlerim başka yöne çekiliyor'
04 Eylül 2016 - 08:13 borsagundem.com

Gaziantepspor'u 3-0 yenen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş maçı değerlendirdi.

Hazırlık maçında Gaziantepspor'u 3-0 yenen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneşmaçı değerlendirdi.

İşte Güneş'in sözleri:

"Adı üzerinde hazırlık maçı. Takımın yaptığı çalışmaları sahada görmek için bir maçyaptık. Skor önemli değil. Oyun içinde ne yaptığımız önemli. Artılar fazla ama eksiklerimiz de var. 6-0 kazansak da fark etmezdi. Kaybetsek de fark etmez. Son gün gelen oyuncuların durumunu görmek önemliydi. Lig maçıyla bir ölçüsü olmayacaktı. Bu tür skorlar bize yanılgı olarak dönebilir. Geçen sene Rize'yi hazırlık maçında yenmiştik ama ligde öyle olmadığını gördük. Oyuncularımızın çalışmaları olumluydu. Bazı hatalarımız var. top kayıplarımız ve pas hatalarımız var. Bunları ne kadar azaltsak o kadar iyi."

"TARAFTARA CEZA YAKIŞMIYOR"
"Oyuncularımın hepsi iyi. Fabri de Tolga de Utku da. Sahada kim varsa onu desteklemeliyiz. Kimseyi kaybetmeye tahammülümüz yok. Taraftarlarımız bize destek olsunlar. Ceza ne bize ne onlara yakışmıyor. Yaratıcı özelliği olan taraftarlarımızın yeni sloganlarla maçı coşturmaları gerekiyor."

"SÖZLERİM BAŞKA YERE ÇEKİLİYOR..."
"Oyuncularımla ilgili bir şey konuşmayacağım. Çünkü konuşmalarım başka boyutlara çekildi. 22 oyuncumuzu Şampiyonlar Ligi'ne bildirdik. 24 futbolcumuz var. Her oyuncu bizim için değerlidir. Oyuncuları sahadaki verimine göre değerlendireceğiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)