E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞenol Güneş: 2 oyuncunun sıkıntısı var---

Şenol Güneş: 2 oyuncunun sıkıntısı var

Şenol Güneş: 2 oyuncunun sıkıntısı var
06 Eylül 2021 - 21:02 borsagundem.com

Şenol Güneş "26 kişilik bir kadroya sahibiz, 23 kişilik kadro olacak. 2 oyuncunun sıkıntısı var, yarın belli olacak" açıklamasında bulundu

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Güneş ve milli futbolcu Cengiz Ünder, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Hollanda ile oynayacakları maç öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Güneş, Zeki Çelik'in adalesinde gerginlik olduğunu ve maçta oynayıp oynamayacağının yarın belli olacağını ifade ederek, "26 kişilik bir kadroya sahibiz, 23 kişilik kadro olacak. 2 oyuncunun sıkıntısı var, yarın belli olacak. Zeki Çelik ile ilgili olumsuzluklar var. Yırtık değil ama adalesinde gerginlik var" diye konuştu.

Hollanda takımının savunmasında değişimler olduğunu kaydeden Güneş, "İlk maçta Hollanda'da defans pozisyonunda değişimler oldu, van Dijk ve Dumfries geri döndü. Disiplinli ve çalışkan bir takım, önde basmayı, pres yapmayı seven bir takım. İyi bir takımla oynayacağız." dedi.

Hiçbir takıma ezilmediklerinin altını çizen Güneş, "Biz hiçbir takıma ezilmedik. Ne Hollanda'ya ne Norveç'e ne Karadağ'a ne de Letonya'ya." açıklamasını yaptı.

Şenol Güneş'ten 'istifa' açıklaması

Şenol Güneş: Gitmiyorum...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)