E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞemdinli ve Bismil'de polise saldırı: 9 yaralı---

Şemdinli ve Bismil'de polise saldırı: 9 yaralı

Şemdinli ve Bismil'de polise saldırı: 9 yaralı
24 Temmuz 2015 - 23:42 borsagundem.com

Şemdinli'de nöbet tutan polislere bombalı saldırıda biri ağır iki polis memuru yaralandı. Bismil'de Emniyet Müdürlüğü'ne saldırıda 7 yaralı var

Teröristler Hakkari'nin Şemdinli ve Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde polislere saldırdı. Biri ağır olmak üzere 9 polis memuru yaralandı. 

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi’nde TOMA’nın içinde nöbet tutan polislere el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi. Saldırıda 1’i ağır 2 polis yaralandı.

Olay, saat 22.40 sıralarında Şemdinli girişinde bulunan polis kontrol noktasında meydana geldi. Toplumsal müdahale aracı olan TOMA’nın içerisinde nöbet tutan 2 polis memuruna el yapımı patlayıcı ile yapılan saldırıda 1’i ağır 2 polis yaralandı.

Karanlıktan yararlanarak kaçan PKK’lıların yakalanması için çevrede operasyon başlatıldı. Yaralı polisler meslektaşları tarafından ambulanslarla Şemdinli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.



Yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan polis, helikopterle Yüksekova Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Diğer yaralının Şemdinli Devlet Hastanesi’ndeki tedavisi devam ediyor.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE BOMBA

Diyarbakır'ın Bismil İlçesi Emniyet Müdürlüğü binasına akşam saatlerinde bombalı saldırı düzenledi. Saldırıda 7 çevik kuvvet polisi yaralandı.

Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının bitişiğinde bulunan ve çevik kuvvet polislerinin kaldığı binaya akşam saat 20.30 sıralarında PKK'lılar tarafından bombalı saldırı düzenlendi. El yapımı bombanın atılmasının ardından nöbet tutan polisler de silahla karşılık verdi. Ateş açılması üzerine PKK'lılar ara sokaklara girip kaçarken, patlamada 7 çevik kuvvet polisi yaralandı. Polisler, Bismil Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. Yaralı polislerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kaçan PKK'lıların yakalanması için ilçe merkezinde operasyon başlatıldı.

Öte yandan Bismil İlçesi'nde dün akşam da Batman yoluna bırakılan el yapımı patlayıcı, son anda güvenlik güçleri tarafından fark edilerek imha edilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aptal vatandaş memo25 Temmuz 2015 12:58

    Milleti şu zamana kadar uyutünlar terör örgütlerini besleyen ve yardımda bulunanlar başkalarının uciclerine karisanlar kendi halkını birbirine kıydı kadar gözü donmus zihniyetin getirdiği durum bu halkımız düşünmeden herzaman koru körüne inancı olan bi ulus kendi çıkarları doğrultusunda ülkeyi bu hale getiren zihniyete lanet olsun

  • Orhan25 Temmuz 2015 12:18

    Akp nin enterasan durumları davulla zurna ile karşıla sonra oy kaybı yaşa tutuklanma durumları doğsun hemen bir manevra yap :) önceden nerdeydiniz?

  • selam 25 Temmuz 2015 10:15

    PKK VE İŞİD 'İN AZDIRICISI KİM.BU GÜCE GELMELERİNİ SEYREDENLERE LANET OLSUN

  • okn25 Temmuz 2015 09:42

    Devlet kandilde hakurkta avasinde basyanda ava cikti. Hayirdir bi skntimi var

  • çakır25 Temmuz 2015 07:39

    Bizi birbirimize kırdırmak istiyorlar ülkemizin güvenliğine desdek olalım ıhbar edin uyanık olun

  • x-men25 Temmuz 2015 01:16

    bu oyu almalarına yardım edenler de ortaklarıdır. bayram yapanlar vardı yaaa.... şimdi rahat uyusunlar... bence pkk lıları asmak lazım... besleyipte salarsan arkadaş bende terörist olurm o zaman... bana yol vermeyenleri öldürürüm.... yani

  • nur çel25 Temmuz 2015 01:12

    Devlet oradaymış ama dikkatsiz

  • Metin25 Temmuz 2015 00:50

    Şimdi CHP ye soruyorum.Emanet oylarınız ile hala övünüyor musunuz?

  • Komedisiniz yaaa25 Temmuz 2015 00:44

    Ya komedi yorum yapmayin yaaa. Devlet nerede demis.. ulkede ne kadar pkk varsa hepsinin kolunda gps takilida devlet mi takip etmiyo..

  • Ahmet25 Temmuz 2015 00:40

    % 13 oy aldım diyen BARIŞ ve DEMMOKRAT parti, hiç sesiniz çıkmadığına göre alayınız terörist ve hain..

  • alliattin24 Temmuz 2015 23:57

    Devlet nerede