E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSelman'a rakip çıktı---

Selman'a rakip çıktı

Selman'a rakip çıktı
02 Mayıs 2020 - 12:40 borsagundem.com

ABD'li televizyoncu Henry Mauriss, Selman'ın New Castle'ı almak için verdiği 300 milyon pound teklifine karşılık Siyah-Beyazlı kulüp için 350 milyon pound önerdi

İngiltere'de büyük bir yatırım yapmaya hazırlanan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a kötü bir haber geldi. Premier Lig kulübü Newcastle United'ı satın almak için 300 milyon pound teklif yapan Prens Selman'a Amerika'dan rakip çıktı.

İngiliz basınında çıkan haberde ABD'li televizyoncu Henry Mauriss, Newcastle United için kulüp sahibi Mike Ashley'e 350 milyon pound'luk teklif yaptı.

Amerika'nın en büyük televizyon patronlarından olarak gösterilen Henry Mauriss'in yaklaşık 1 yıldır Newcastle United için görüşmeler yürüttüğü biliniyordu ancak Prens Selman'ın teklifinin yukarısına çıkması herkesi şaşırttı.

Newcastle United'ın sahibi Mike Ashley ile Prens Selman'ın satış konusunda ileri bir safhada oldukları için Henry Mauriss'in şansı az olarak değerlendiriliyor ancak aradaki 50 milyon pound'luk fark akışı değiştirebilir.

ADA'DA KARMAŞA HAKİM

Newcastle United'ı almak için görüşmeleri sürdüren Prens Selman'ın İngiltere piyasasına bu şekilde girmesine tepkiler ise sürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş03 Mayıs 2020 07:53

    Kral o parayı oralarda harcama derim, şu an dünyada insanlar karnını zor doyuruyor, yarın bugünleri mumla ararsın,o kulüpler seni kurtarmaz, petrolün fiyat I 10 dolara düştü, akıllı ol.

  • Alper02 Mayıs 2020 23:53

    Kaşıkçının katilleri parayla herşeyi alabiler ama insanlık parayla alınamaz

  • Eski bir Fenerli 02 Mayıs 2020 15:19

    Hah bir Ali Koç ta bu! Baba parası böyle işte ! Anlaşılan o ki bir düşüp bir çıkan N United artık hep düşecek . Tıpkı ışıksız Fener gibi ... ha ha ha

  • Vezir02 Mayıs 2020 13:44

    Kral bitecek bu dunya bos ölum var unutmayın kral

  • Bedir02 Mayıs 2020 13:12

    Aman o parayla afrikaya yardım edersiniz Allah şaşırtmasın elbette Allah’ın huzuruna çıktığında Allah sana malını nerde harcadın diye hesap soracak Allah’ın vadi gerçektir