E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSelçuk: Yaz tatilinin ortadan kalkması söz konusu değil---

Selçuk: Yaz tatilinin ortadan kalkması söz konusu değil

Selçuk: Yaz tatilinin ortadan kalkması söz konusu değil
15 Nisan 2020 - 23:47 borsagundem.com

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Yaz tatilinin ortadan kalkması söz konusu bile değildir. Çocuklarımızın yaz tatilini doyasıya yaşamasını ümit ediyoruz." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, TBMM Genel Kurulu'nda onaylanarak yasalaşan telafi eğitim düzenlemesine ilişkin Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Selçuk açıklamasında, "Yaz tatilinin ortadan kalkması söz konusu bile değildir. Çocuklarımızın yaz tatilini doyasıya yaşamasını ümit ediyoruz." dedi.

Sağlıkta şiddet düzenlemesi ve telafi eğitim yasalaştı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • : )16 Nisan 2020 09:39

    çocuklar sanki okula gidiyor  5 matematik sorusu çözemiyor, 5 fen bilgisi sorusu çözemiyor. süper eğitim varda, okullara toplayıp eğitim verecekler :D

  • Veli16 Nisan 2020 01:23

    Yaz tatili çocuklarımızın en doğal hakkıdır, telafi eğitim okul sezonunda yapılabilir,

  • Veli16 Nisan 2020 10:43

    tabi bu düşünceme karşı olan  ve eğitimin salt sınavdan ibaret olduğunu düşünenler  yaz boyunca çocuklarını okula gönderebilirler, hatta yetmez cumartesi pazar dahil 365 gün boyunca da gönderebilirler. oda yetmez gece mesaisi de yapabilirler. çünkü onlar için çocuk denen şey sınav için yaratılmış bir yarış atıdır, eğlenmek tatil de neymiş ki.