E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSelçuk: Okulları 6 Eylül'de açmaya kararlıyız---

Selçuk: Okulları 6 Eylül'de açmaya kararlıyız

Selçuk: Okulları 6 Eylül'de açmaya kararlıyız
28 Temmuz 2021 - 14:17 borsagundem.com

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Okulları 6 Eylül'de açmaya kararlıyız, tüm hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz" açıklamasını yaptı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılış tarihine ilişkin yeni bir açıklamada bulundu. 

Okul açılış tarihi olarak 6 Eylül'de kararlı olduklarını vurgulayan Selçuk, gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtti. 

Selçuk, "Okulların 6 Eylül’de açılması bizler için son derece önemli. Öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin sabrı konusunda müteşekkiriz. Okulları açmak konusunda çok kararlıyız" ifadelerini kullandı. 

YKS birincilerinin illeri belli oldu

Sıra tercihlerde! YKS sonuçları açıklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahmut28 Temmuz 2021 22:46

    Daha 1,5 ay var, nadıl illa acacagım diyorsun. Bence tamamiyle "duygusal" bu bakan.... Halbuki, acma niyetimiz var, cocuklarımız okullarından cok uzak kaldı, zamanı gelince getekli yedbirleri de alarak, saglık bskanlımuzın da onayıyla acabilşriz de ... Niye her gun acıyorsun anlamadık.. ac ,,, ac..

  • Vatandaş 28 Temmuz 2021 22:44

    Gerçekte açılacağınımı sanıyorsunuz. Kısa vadede açılabilir ama uzun vadede biraz zor. Çünkü mutasyonları bitirmeyecekler de onun için. Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Bunu unutmayın.

  • Km28 Temmuz 2021 22:37

    Bakan da her gun, saglık bakanı gibi cıkıyor acacagız da acacagız diyor. Ne anlayacagız bundan, veliler bir an once paralarını taksitlerini odesinler mi demek istiyor. Baska ne anlamı var. Acacagız okulları ozel ozel, paracıklar toplansın ozel ozel....mi

  • Vatandaş28 Temmuz 2021 20:31

    Bu kadar aşıdan sonra elbette açılacak.Yoksa aşılanmanın be anlamı var..Eğitim bundan sonra asla kapanmamalı.Korkanlar çocuklarını göndermesinler..Şehir başına 1-2 kişi ölecek diye bütün çocukların geleceği ile oynanmamalı

  • emekci28 Temmuz 2021 16:19

    seni takan yok.

  • Hehe28 Temmuz 2021 14:55

    Tabiki acmalisin sayin bakanim ac kalasin sen ve ozel okul sahipleri millet ne anlar havyarin graminin ne kadar oldugundan

  • kaportacı salim usta sanayiden28 Temmuz 2021 14:52

    tamam açılsın da nasıl önlemler alındı .çocuklar nasıl korunacak .covidden çocuk ölümleri olursa nasıl hesap verecekler..hiç bir önlem almamışlar sadece açacaz diyolar.akp parti rejimi ülkeyi bitirdi mahveddi tarihi bir karanlığa soktu .aileler perişan .sırada çocuklarımız var .önlemler alınan önlemler çok sade bir dille açıklansın nasıl korunacaklar çocuklarımız açıklansın .