E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiSelçuk Bayraktar: ‘Gelen talebe yetişemiyoruz’---

Selçuk Bayraktar: ‘Gelen talebe yetişemiyoruz’

Selçuk Bayraktar: ‘Gelen talebe yetişemiyoruz’
10 Eylül 2021 - 08:34 borsagundem.com

Bayraktar TB2’nin Türkiye’nin gerçekleştirdiği harekâtlarda rol almasından sonra dünyada ilgi gördüğünü söyleyen Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ”Talebe yetişemiyoruz” dedi

Baykar Teknoloji Lideri ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, silahlı insansız hava aracı Bayraktar TB2'nin özellikle Türkiye'nin gerçekleştirdiği harekâtlarda rol almasından sonra tüm dünyadan yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

TALEBE YETİŞEMİYORUZ

SABAH'dan Tolga Yanık'ın haberine göre, Akıncı'ya yoğun bir ilginin olduğunu belirten Selçuk Bayraktar, "İnsansız hava araçlarımıza tüm dünyadan büyük bir ilgi var. Özellikle İdlib ve Azerbaycan Karabağ harekatlarından sonra bu ilgi çok arttı" diye konuştu.

Bayraktar şöyle devam etti: "Aslında Bayraktar TB2 insansız hava aracımız İdlib harekatına (Bahar Kalkanı Harekatı), Zeytin Dalı Harekatı'na, Fırat Kalkanı Harekatı'na ve son olarak da Azerbaycan'daki harekata katıldığından dünyadan yoğun bir ilgi var hatta Bayraktar TB2 için 'zaman zaman talepleri yetiştirmekte zorlanıyoruz' diyebilirim."

10 ÜLKEYLE SÖZLEŞME

Baykar'ın bu sayede gelirlerinin yüzde 70'inden fazlasını ihracattan elde ettiklerinin altını çizen Selçuk Bayraktar, "Şu ana kadar imzalanmış 10'dan fazla sözleşme var. Bunların bir kısmının ihracatı da gerçekleşti. Diğer taraftan Akıncı'ya da çalışıyoruz. İlk teslimatı gerçekleştirdik.

Henüz gelen taleplere yanıt vermedik. Çünkü hava araçlarımızı teslim etmeyi bekledik" dedi. Bayraktar, "Şu anda Bayraktar TB2 alan her yerden ilgi olduğunu görüyoruz.

Akıncı daha gelişmiş bir sistem çünkü çok daha stratejik görevleri yapabiliyor. Biz de bir yandan Bayraktar TB3 ve insansız savaş uçağı projemizi hızla geliştirmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Selçuk Bayraktar duyurdu! Böyle bir SİHA dünyada ilk olacak

 

Bakan Varank: Selçuk Bayraktar ağabeylerinin izinden gidecekler!

 

Bayraktar müjdeledi: Yerli İHA'lara yeni özellik

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ismail10 Eylül 2021 21:40

    halka arz edilsin bizde alalım..

  • Rahman çubuk10 Eylül 2021 16:17

    Burada ne kadar boş kişiler var kendi nce vatan severlık yalıyorlar bumudur sizin vatan sevrlik aşağlayıcı cümleler kulanan toplumu ayrıştıran vatan hayinidir cikarindan başka ülkeye ne faydamız var çıkarınız bitince babanizi tanımayan kahpe kişisisiniz

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ10 Eylül 2021 15:04

    ABD boşunamı chp iyi parti ve hdp ye dostlarım diyor.bunları iktidara getireki ATATÜRK zamanında uçak yapıp tüm ülkerelere satıyor idik ve devrim otomobili yaptık çalıştırdık abd tüm fabrikalarımızı kapattırdı muhalefeti iktidara getirerek bu fabrikaların hepsini tek tek kapattırmak amaçları.

  • ula şemsettin10 Eylül 2021 16:27

    Fabrikaları kim özelleştirip kapattırıyor acaba Seka farbrikasını İnönü kapattı değil mi? Patates soğan için kuruğa girdi bu millet 2020 li yılda ülkede üredim kalmadı. işsizlik zirvede. Hala ülke yerine iktidarda kalma derdine düşmüşsünüz. 

  • Bir yorum10 Eylül 2021 12:23

    Bu insanlar vatanına hizmet  eder Chp nin p.çlri  domuzluk yapar.  Kıç baş oynatır.  Bunlar ahlaksız sürülerdir. Amerika  ne  derse  onu yaparlar.  Çoğusu ermeni  casusudur.

  • muck10 Eylül 2021 11:33

    DEvleti milleti kurtaran yunanı denize döken Ataturk hakkında haber yok dun yunan denıze dokuldu. zamanında ihalar sıhalar olmas ayunan denıze dokulmazdı. işin suyu çıkmaya başladı : )) İhalar olmasa sakarya meydan muharebesı kaybedılecektı. o kadar kritik.

  • Bir yorum10 Eylül 2021 12:27

    pkk  p.çlri mi  şimi Atatürk çü oluyor.

  • Missss gibi 10 Eylül 2021 11:11

    Yahu sizin bu ülke ile bir alıp veremediginiz mi var . Devamlı bir kötüleme . Devamlı bir aşagılama hayırdır . Beğenmiyorsanız kapı orda 👋

  • Kral çıplak10 Eylül 2021 10:13

    Algıya gel algıya şu sizin yapıyoz dediklerinizi 20 yıldır asya ülkelerinin arka sokaklarındaki dükkanlar üretiyor zaten orda burdan parça topla gel burda havaya ateş et tam kolpa

  • Nihat10 Eylül 2021 12:29

    Ananla beraber donuna  yaptığın gibi mi?   Sen hayatında 3 koyun güttün mü sığır?

  • misafir10 Eylül 2021 09:57

    yahu bakıyorum da sürekli Bayraktar ı ön plana çıkarıyorsunuz, koca ülkenin milli savunmasa Bayraktar a mı kaldı, bu ülkenin Milli savunmasına, Askeri elektronik sanayisine, koca dev silah sanayisine  ne oldu? Buralarda bayraktar kadar kafası çalışan yok mu? Nedir bu bayraktar reklamı? Hayır kıskanmıyorum tam tersine ülkemizde böyle sivri zekalıların olması beni mutlu ediyor, ancak koca bir ülkenin hele ki ordusu dünyada sayılı ülkeler arasında gösterilen bir ülkenin savunma sanayisinin bir mühendise endekslenmesi doğrumudur?

  • YURTTAŞ10 Eylül 2021 09:49

    bayraktarın satacağı SİHA lardann vatandaşın cebine birşey girecek mi? vatandaş ev, aş ve iş derdinde kıvranırken banane bayraktar ın SİHA larından, kiralar almış başını gitmiş, Tl dolar karşışında eridikçe eriyor, bana güçlü Tl ile, kişi başı milli geliri 20 bin dolarlara ulaşmış bir ülkeyle gelin, adalet duygusu ve demokrasisi gelişmiş bir ülkeyle,  bırakın bu reklamları.

  • KASIM YANTIR10 Eylül 2021 15:31

    o zaman sen kazandığın tüm paranı fakirler ile paylaş desen günahını dahi vermezsin.senin işin gücün fitne ve fesatcılık.amma cahil ve çürümüs zihniyette bir insanmıssın.dünya da nerede görülmüş fabrikatörlerin halkla parasını paylaştıklarını.

  • ALİ KODUŞ10 Eylül 2021 15:07

    senin ve senin gibilerinin ALLAH belasını versin

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ10 Eylül 2021 15:03

    ulan hain adam seni.abd devleti bir tane mermi dahi yapmıyor hep özel sektöründen alıyor.sen tam bir vatanhanisin.bu silahları yabancılar ülkemize yapınca veya burada üretip parayı çıkartınca onlara bir şey demezsiniz.tabiki adamın çebine gidecek sen yan gelip yatacan onlar kelle koltukta yıllarca yapacaklar sanamı verecekler.sana soruyorum o zaman tüm fabrika sahipleri kazandıkları paraları sana banamı dağıtacaklar.sen ya pkk yada fetöcüsün.ama yakında sizler ile ilgili yasa çıkınca bunların hesabını yargıda ödeyeceksiniz.

  • fatih10 Eylül 2021 13:58

    devletın her ,mkanını kullanıp üretiyorlar satıp para kazandırıyorlarsa iyi ha tabi para kimin cebine gidiyor o da muammma tabi halk y,ine avuç yalayıp borç öder.