E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSel Banvit'i vurdu---

Sel Banvit'i vurdu

Sel Banvit'i vurdu
14 Eylül 2018 - 15:52 borsagundem.com

Dün Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yaşanan sel felaketi sonrasında Banvit'in tesisinde üretim durdu

Banvit tesisi sel felaketi kurbanı oldu. Şirketin Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bulunan kesimhane ve idari binaları dün yaşanan yoğun yağış sonrası selden olumsuz etkilendi ve üretime geçici olarak ara verildi.

Hasar tespit ve temizlik çalışmalarının devam ettiği Banvit tesisi, gerekli işlemlerin ardından tekrardan üretime başlayacak.

Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

13 Eylül 2018 tarihinde Bandırma'da gerçekleşen yoğun yağıştan bölgedeki  kesimhanemiz ve idari binalarımız etkilenmiş Bandırma Kesimhane'de üretime sel nedeniyle geçici olarak ara verilmek zorunda kalınmıştır.
Hasar tespit, temizlik ve son hızla devam eden yenileme çalışmalarının ardından Bandırma Kesimhanemiz tekrar üretime başlayacaktır.
Banvit halihazırda piliç üretimine İzmir ve Elazığ tesislerinde devam etmektedir. Şirketimize bağlı diğer üretim tesisleri, normal uygulamaları çerçevesinde faaliyetlerine devam etmektedir. Sel felaketinin neden olduğu zararları azaltmak ve riskleri önlemek için de gereken önlemler hassasiyetle alınmaktadır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 152,20
En Yüksek: 157,80
En Düşük: 151,60
Değişim -1,68 %
FK: 15,99
PD / DD: 3,46
İşlem Hacmi 51.457.688
Toplam Adet: 334.717
Ağırlıklı Ort.: 153,76
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)