E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSekuro Plastik'de Damat’ı fena çarptılar---

Sekuro Plastik'de Damat’ı fena çarptılar

Sekuro Plastik'de Damat’ı fena çarptılar
03 Temmuz 2017 - 12:08 borsagundem.com

Sekuro Plastik hisselerini küçük yatırımcılara ve çevresindekilere pazarlamakta başarısız olduğu söylenen Can Dilmener’in, borsada başka bir grubun tuzağına düştüğü konuşuluyor

BORSAGUNDEM.COM/KULİS HABER

Sekuro Plastik hisselerini 2.5 liradan 10 liraya kadar çeken ve bu seviyede pazarlama faaliyetlerine başladığı öne sürülen, borsa çevrelerinde Damat olarak tanınan Can Dilmener’in fena çarpıldığı konuşuluyor. Hissede yaşanan sert düşüşün de buna bağlı olduğu iddia ediliyor. Borsa kulislerinde konuşulan iddialara göre, 10 lira seviyesinden hisse pazarlamaya faaliyetlerine başlayan ancak başarısız olan Damat, başka bir grup ile anlaşmış. Sosyal medyada binlerce kişiyi mağdur ettiği bilinen Hakan Kürklü’nün de içerisinde olduğu grup bir miktar hisse alarak tahtayı yapma taahhüdünde bulunmuş.

PARAYI ALIP, HİSSELERİ SATTIKTAN SONRA KAYIPLARA KARIŞMIŞLAR

İddialara göre bu işlem karşılığında da elden 1 milyon liraya yakın bir para alınmış. ‘Hak ediş’ ismiyle tahta yapma parasını alan grup, ertesi gün elindeki bütün hisseleri tahtada satmaya kalkışınca büyük çöküş başlamış. 9.5 liradan 5 liraya kadar sert düşüş sonrası Damat ile anlaşan grup ortalardan kaybolmuş. İddialara göre Damat, Hakan Kürklü dahil hiçbir kişiye ulaşamıyormuş.

Borsa kulislerinde şimdi, “Küçük yatırımcıya satamayınca başka bir grup ile anlaşan Damat fena çarpıldı” diye konuşuluyor.

Damat Sekuro’da her yolu deniyor!

BORSAGUNDEM.COM UYARMIŞTI

Borsagundem.com daha önce Sekuro Plastik hisseleriyle ilgili olarak yatırımcıları uyarmıştı.
Son gelişmeler sonrası riskin arttığı ve küçük yatırımcıların daha fazla dikkatli olmaları öneriliyor. Önemli bir beklentisi olmayan ve defter değeri 1 lira seviyesinde olan hisseler hala 5 liranın üzerinde işlem görüyor.

SEKUR’da sıkışan Damat, yeni kapılar çalıyor

Damat SEKUR hissesi pazarlıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 12,76
En Yüksek: 13,21
En Düşük: 12,55
Değişim -1,69 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,69
İşlem Hacmi 22.994.691
Toplam Adet: 1.792.925
Ağırlıklı Ort.: 12,89
YORUMLAR (25)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)