E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSeks kölesi cinayetinde idam---

Seks kölesi cinayetinde idam

Seks kölesi cinayetinde idam
21 Ocak 2014 - 13:12 borsagundem.com

Çin'de altı kadını 2 aydan 21 aya kadar uzayan sürelerde yer altında 'inşa hareminde' tutsak eden zanlı idamla infaz edildi...

Çin'in Henan eyaletindeki Luoyang şehrinde barlardan kaçırdığı altı kadını 2 aydan 21 aya kadar uzayan sürelerde yeraltında inşa ettiği 'seks hareminde' tutsak eden Lia Hao'nun aldığı idam cezası infaz edildi.
Çevresinde mazbut bir aile babası olarak bilinen 36 yaşındaki devlet memuru Li, 16 - 23 yaşları arasındaki 6 kadını 'zindanında' seks kölesi olarak tutarken, ikisini de öldürmüştü. Ancak akşamları ‘ek işe gidiyorum’ diye evden çıkan evli ve bir çocuk babası Li’nin Ağustos 2009’da satın aldığı bir bodrum katını kazarak iki oda yaptığı ve bar ya da gece kulüplerinde çalışan kadınları çeşitli yollarla kandırarak buraya hapsettiği ortaya çıkmıştı. Eylül 2011’de 23 yaşındaki bir kadın, Li’nin kendi inşa ettiği ‘hapishaneden’ kaçarak olayı polise ihbar etmişti. Mahkemede Li’nin alıkoyduğu kadınlara defalarca tecavüz etmenin yanı sıra kadınları fuhşa ve internet üzerinden uygunsuz görüntüler yayımlamaya zorladığı da ortaya çıktı. Li 2012’de tecavüz, cinayet ve adam kaçırma suçlarından idama mahkum edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)