E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriŞeker Piliç üretime devam ediyor---

Şeker Piliç üretime devam ediyor

Şeker Piliç üretime devam ediyor
05 Temmuz 2013 - 14:01 borsagundem.com

Şeker Piliç, üretimin durduğuna, üretime ara verildiğine dair söylentilere cevap verdi

Şeker Piliç tarafından KAP'a yapılan açıklamada ''Üretimimiz planladığımız doğrultuda devam ediyor" denildi. Açıklamanın tam metni şu şekilde: 
''Şirketimize gelen telefonlar ve aldığımız duyumlara göre şirketimizin üretimi durdurduğuna, ara verdiğine dair gerçekle alakası olmayan söylentiler piyasada dolaşmaktadır.
Şirketimiz bu güne kadar yaptığı veya yapacağı ve planladığı tüm bilgileri K.A.P. üzerinden yatırımcı ve ortakları ile paylaşmaktadır. Yatırımcı ve ortaklarımızın K.A.P. üzerinden paylaşmadığımız gerçek ile alakası olmayan söylentilere riayet etmemesini tavsiye ediyoruz.
Şeker Piliç olarak daha öncede K.A.P. üzerinden yapmış olduğumuz tekrar üretime başlama ile ilgili haberlerimizin haricinde herhangi bir olumsuz gelişme, üretimi durdurma veya ara verme gibi bir durum yoktur. Üretimimiz planladığımız doğrultuda devam etmektedir. Üretimi durdurma veya ara verme kesinlikle söz konusu değildir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)