E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞehit vermemize neden olan silah!---

Şehit vermemize neden olan silah!

Şehit vermemize neden olan silah!
04 Şubat 2016 - 07:53 borsagundem.com

Türkiye sadece bir terör örgütüyle mücadele etmiyor. İspatı, teröristlerin arasındaki yabancılar ve kullandıkları silahlar

En çok şehit vermemize yol açan silah ise ABD'nin PKK'ya hediyesi Zagros'lar.

PKK’nın sözde 'öz yönetim' ilan ettiği Sur ve Cizre’de hendek kazıp barikat kuran teröristlere yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, aynı zamanda bir çok yabancı güçle de mücadele ediyor. Polis ve askerleri şehit eden teröristlerin ‘Zagros’ olarak bilinen ABD özel üretimi suikast tüfeği kullandığının ortaya çıkması, Türkiye’nin sadece PKK’ya karşı değil, bebek katillerine silah ve mühimmat gönderen dış güçlere karşı savaş verdiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

URANYUMLU MERMİ

PKK'nın Suriye'deki kolu PYD, DAEŞ'le mücadele bahanesiyle ABD'den silah yardımı alıyor.  PYD, bu silahların bir bölümünü Mehmetçik ile göğüs göğüse çatışmaktan kaçarak kahpece pusu kuran teröristlere  gönderiyor. PKK'nın elindeki en tehlikeli silah ise ABD özel üretimi Zagros'lar. ABD ordusunun özel kuvvetlerinde yaygın olarak kullanılan bu silahlar, zırh delici özelliğe sahip, Mermileri ise uranyumla zenginleştirilmiş. ABD ordusunun özel kuvvetlerinde yaygın olarak kullanılan bu silahlar, balistik mermi de atabiliyor.

4 KİLOMETRE ETKİLİ

Uygun hava koşullarında 4 kilometreye kadar etkili olan özel üretim olan Zagros’ların ABD tarafından PKK’nın Suriye’deki kolu PYD’ye verildiği ve bu silahların 18 tanesinin Türkiye’ye getirildiği tespit edildi. Normal uçaksavar ağırlığının çok altında olan ve bir kişinin rahatlıkla taşıyabileceği silah 8 kilo. Şarjörü bulunmayan silah her seferinde tek mermi atabiliyor.  Son haftalardaki şehitlerin bu silahtan çıkan kurşunlarla verildiği öğrenildi. 

ABD'NİN İHA'SI SİLOPİ'DE BULUNMUŞTU

Teröristlerden temizlenen Silopi’de yapılan arama çalışmalarında PKK’ya ait ABD yapımı insansız hava aracı (İHA) bulunmuştu. RQ-20 Puma modeli olan İHA’nın ABD tarafından PYD’ye yapılan askeri yardımlar arasında olduğu, Suriye’den de PKK tarafından kullanılmak üzere Türkiye’ye getirildiği belirlenmişti. Önceki gün ise İncirlik Hava Üssü’nden kalkan ABD’ye ait silahlı bir MQ-1 Predator, Adana'nın Karataş ilçesi yolu üzerinde Doğankent mahallesindeki tarım arazisine düştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kısas04 Şubat 2016 19:59

    pkk da bu silahlar var ise bizim de abd askerlerini öldürmemişz lazım. yani boş konuşmayalım eyleme dökelim. mit çiler de terörist kılığında suriye, ıraktaki abd askerlerini mıhlasın.

  • Exodus 04 Şubat 2016 17:59

    Şu eşkıyalara romantizm katmaya, şekerle kaplamaya çalışmayı bırakın artık. Benim nazarımda hamam böceği kadar değerleri yok bu it şerefsizlerin. Bende olsam dağa çıkardım, Nolmuş yani Norşin demiş nolmuş! Sen Türk dersen o da Kürt der gibi şerefsizliklerin, açılım denen saçılmanın bedelidir bu şehit olan vatan evlatları. Artık İranda,Yahudilerde psikopat oldu maalesef. MİLYON insan öldü ve ölüyor, kimse kimsenin göz yaşına bakmıyor. Türkiye korkunç şekilde Arabeskleşti. Bu işi çözmek için Amerikayı tehdit edeceksin İrana nükleer madde,santifüj vereceksin. Amerika utanmadan çekinmeden Türkiyenin gözünün içine baka baka bu rezilliğin uzanmasına sebep oluyor ABD. Bizi Rusyanın önüne atıp izliyor sırf İsrail diye ambargo koyuyor ABD. 19 Trilyon dolar borcu var. Faizi bile artıramıyor. Krizlerin tohumlarını ekiyor. Rusya'ya ambargonun maliyeti 2 TÜRKİYE kadar. Almanya isyan ediyor bu duruma ama ne oluyor, Türkiye milyon mülteci gönderiyor Almanyaya. Katar bir ülke değil şirket, şirket mantığıyla çalışan bir Amerikan uşağı ülke. 80'lerde değil, 2003 yılında bile Cizrede, Beytüşşebapta yürünüyordu. Bü ülkede insan canı çok ucuz (tohumuna paramı verdim diyorlar) Terörle mücadele yok yok yok yok yok. Terörle mücadele yok arkadaşım yok. Dış politikası bile yok.

  • vatansever04 Şubat 2016 17:56

    Bir an evvel idamin geri gelmesi gerek ,av ruba birligi falan hikaya ,Bugun cin abd iran bunlarun hpisinde idam var TC de bunlarin aynisi etnik grup olarak cok karisik bir ulke ,ozellikle teror olayini karisana kesinlikle af edilmemesi gerek idam........aksi taktirde kafani kumda tutmaya devam aglamaya devam ,kendimizi kandirmaya devam ........bunun baska carasi yok.tek kelimeyle idam......

  • vatansever04 Şubat 2016 17:50

    pkk denen pislikler tamamen temizlenene kadar bu ulkeye uyumak yasak

  • Mehmet04 Şubat 2016 15:28

    Doğu ve Güneydoğu'daki Kürt katliamları ve soykırımına son verilmelidir!.. Bu barbarlıklar nereye kadar?????!!!!

  • zeko04 Şubat 2016 15:20

    onu yaptık bunu yaptık diye bir sürü silah sunuluyor ama hiç ortalıkda görmüyoruz yapılan silahları ne helikopter ne piyade tüfeği ne füze ne tank ne insansız hava aracı ne de başka birşey hep alman abd den kalma ikinci dünya savaşında arta kalan silahlar gemile ruçaklar tanklar tüfekler miğferler birtek askeri kıyafetler ve botlar biraz değişmiş gibi

  • toby04 Şubat 2016 14:48

    bizim askerimize de alınsın o silahlardan,hain kıroları leş yapmak için

  • Suat tosun 04 Şubat 2016 14:11

    Yqziklar olsun askerimize kursun sikanlara.o kursunla insallah birgun size geri doner.

  • belli04 Şubat 2016 12:53

    türkiyeyi yine oyuna getirdiler devletin başları hala romantik danışmanlarının masallarına inansın

  • gerzekov04 Şubat 2016 12:19

    abd o teröristlere o silahları verirken bizimkimlerde ambulanslarla adamları oradan alıp tedavi etmiyormuydu ? herşey açık kimse kimseyi kandırmasın saflığında sınırı olur.

  • ferit04 Şubat 2016 12:14

    bizim askerlerin elinde hala 40 yıllık g3 ler var inanılır gibi değil hani yeni piyade tüfeği yapılacaktı nerde o tüfekler 10 senede hala beceremediler bir tüfek yapmayı

  • fatih istanbul04 Şubat 2016 11:19

    şimdi ele geçen silahları Türkmenlere mücahitlere gönderelim ozaman öğrensinler kendi silahi ile kendi askerinin vurulmasının acısını .katil sahtekar iki yüzlü haçlılar.canınız cehenneme

  • hasan04 Şubat 2016 09:00

    pkk nın 10 larca milyar dolar parası da oralarda. pkk, emperyalist güçlerin taşeronudur.

  • musa04 Şubat 2016 08:58

    teröre destek veren baş ülke onlarla Oslo'da görüşendir sanırım.

  • eren04 Şubat 2016 08:50

    eee neden halen abd müttefikimiz, ona buna mundi dayamakla olmayacak bu işler. özüne dönüp kendi işini kendinin görmesi lazım devletin. ilişkilerini de gözden geçirmesi.

  • gerçek04 Şubat 2016 08:37

    abd rusya iran suriye ermenistan almanya ingiltere hepsi işbirliği içinde türkiyeye karşı..

  • eğirmenci04 Şubat 2016 08:28

    Kahbe obama zaten bundan 8 sekiz ay önce pürinle suriye konusunda anlaşnılru.

  • ylm04 Şubat 2016 08:09

    Teröre deştek veren,baş terörist ülkenin kim olduğu belli...!!!