E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞehit Erol Olçok ve Cevat Olçok’un annesi son yolculuğuna uğurlandı---

Şehit Erol Olçok ve Cevat Olçok’un annesi son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Erol Olçok ve Cevat Olçok’un annesi son yolculuğuna uğurlandı
28 Ocak 2020 - 19:50 borsagundem.com

Hakk’ın rahmetine kavuşan Hacı Asiye Olçok için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Merhume Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan vefat dolasıyla taziye mesajı yayınladı.

15 Temmuz Şehidi Erol Olçok ile CEO Event Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Olçok’un annesi Hacı Asiye Olçok Hakk’ın rahmetine kavuştu. Merhume bugün dualarla İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı.

90 yaşında hayata veda eden Hacı Asiye Olçok için Üsküdar'daki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. 

Törene, Olçok'un oğlu Cevat Olçok, ailesi ve yakınlarının yanı sıra 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile damadı Selçuk Bayraktar ve kardeşi Mustafa Erdoğan, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve vatandaşlar katıldı.

Taner Yıldız, "Rahmetli Erol Olçok kardeşimizin annesi vefat etti. Bu vesile ile unutamadığımız Erol abimizi bir kez daha rahmetle minnetle anıyoruz. Sanki burada kendisi varmış gibi hissettim" diye konuştu.

Törende Cevat Olçok, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Hacı Asiye Olçok'un cenazesi, kılınan namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ASİYE OLÇOK İÇİN TAZİYE MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz şehidi Erol Olçok'un annesi Asiye Olçok'un vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı. Erdoğan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "15 Temmuz'un kahraman şehidi, yol ve dava arkadaşım Erol Olçok'un kıymetli validesi Asiye Olçok hanımefendinin vefatından dolayı derin üzüntü duydum. Yurt dışı ziyaretim sebebiyle cenazesine katılamadığım merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)