E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞehir Parkı için hızlı davranılıyor---

Şehir Parkı için hızlı davranılıyor

Şehir Parkı için hızlı davranılıyor
30 Temmuz 2013 - 20:39 borsagundem.com

Merter'e yapılacak park için İBB Başkanı Kadir Topbaş, arazilerin alımı için düğmeye bastı

İBB bu hafta içinde toplam 196 milyon lira, artı KDV nakit ödme yaparak araziyi Emlak Konut’tan devralıyor. 103 bin metrekarelik bu arazinin İBB mülkiyetine geçmesinin ardından Çırpıcı Çayırı olarak bilinen ve Veliefendi Hipodrumu’nun hemen yanındaki bu alanda bulunan özel şahıslara ait mülklerin de satın alınması için başlatılan çalışmalara hız verilecek. Topbaş, Şehir Parkı’nı çok kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FATİH31 Temmuz 2013 18:14

    GEÇTİ BOLU PAZARI SÜR EŞEĞİ..... TAKSİMDE OLAYLAR ÇIKTIĞINDA BİR SAATLİĞİNE GİDİP İNSANLARI YUMUŞATMADINIZ ŞİMDİ HIZLI DAVRAN. HEPİNİZİN İŞİNİ BAŞBAKAN YAPACAKSA SİZ NE İŞ YAPACAKSINIZ. İYİ İŞLER SİZE, KÖTÜ İŞLER ERDOĞANA FATURA. SAYENİZDE.

  • parsque31 Temmuz 2013 02:49

    manuplasyonmu yapılıyor ateks hisselerinde..spk yı göreve davet ediyorum .. hiç bir resmi açıklama yok... zararımızı kim karşılıcak .

  • mustafa31 Temmuz 2013 00:41

    akın tekstil arazisi ile ilgili radikalde takas olacak deniliyor. ama ne ibb ne de ateks bu konuda açıklama yapmıyor. spk uyuyor mu.

  • mehmet30 Temmuz 2013 23:38

    türkiyedeki en büyük ekonomik gerçek mutluluktur ekonminin tanımı mutluluktan başka bir şey degildir her zaman iyi bir ekonmist olmlıyız

  • Murat Arık30 Temmuz 2013 23:10

    İBB Başkanı Kadir Topbaş sürekli Akın Tekstil arazisi takas yoluyla devranılacak diyor ama Akın Tekstilden bu konuda hiçbir açıklama yok. 2 günde hisse % 12 düştü ama Kap'a bir haber gelmedi. SPK böyle bir haberde Akın Tekstil tahtasını kapatıp haber gönderilmesini istemesi gerekmez mi?

  • Barış Yılmaz30 Temmuz 2013 22:37

    O bölgede ATEKS'in arsasıda var. Haberde bu arsa için takas yapılacağı yazıyordu. Şirketi arayınca İBB'nin kendilerine böyle bir taleple gelmediğini söylediler. Şirket hisseleri 2 günde 8.20 den 7.24 e geldi. Olan yine küçük yatırımcıya oldu.

  • ky7830 Temmuz 2013 22:29

    sayın borsa gündem yetkilileri.malumunuz bu haber çıktığından beri 3 gündür.ateks hisseleri sert düşüş yaptı ve biz kyler olarak zarar ettik atekse ait arzinin durumu hakkında ibb demeç veriyor.fakat ateks ten ses yok. halka açık bir şirket olan ateks neden sessiz. hisseler neden düşüyor. arazinin durumu nedir 3 gündür kapa haber göndermediler. sizden ricam.konuyu aydınlatınız.tşkler.

  • osmaniye değerleniyor.30 Temmuz 2013 21:14

    bu çalışma için akp'yi tebrik ederiz.osmaniyenin de değeri arttı.şimdiden %20 prim yaptı daireler.