E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSedef Kabaş'ın itirazı reddedildi---

Sedef Kabaş'ın itirazı reddedildi

Sedef Kabaş'ın itirazı reddedildi
26 Ocak 2022 - 13:53 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik bir televizyon programında söylediği sözler nedeniyle başlatılan soruşturmada tutuklanan Sedef Kabaş'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi.


Sedef Kabaş'ın avukatı Uğur Poyraz tarafından İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesine sunulan itiraz dilekçesi, mahkeme tarafından değerlendirilerek karara bağlandı.

Soruşturma evrakının incelenmesi sonucunda, Kabaş'ın avukatının dilekçesinde belirttiği itirazların yerinde olmadığı değerlendirildi.

Mahkeme, suçun nitelikli haliyle alenen işlenmiş olduğuna dair kuvvetli şüphe oluştuğu ve şüpheli hakkında benzer suçtan daha önce de yargılama yapıldığına dikkati çekti.

Tutuklama kararında, usul ve yasaya aykırı bir yön bulunmadığına hükmedilerek itirazın reddine karar verildi.

RTÜK'ten TELE 1'e Sedef Kabaş cezası

 

Devlet Bahçeli'den Sedef Kabaş'a sert tepki

 

Sedef Kabaş tutuklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)26 Ocak 2022 14:35

    Yok öyle. Küfürler etti ağır hakaretler etti. Ya hava alanı açılır, yollar açılır ise,  program cd lerini yakıp delil yok edebilir. Yollar açılınca, bilet alıp yurtdışına hemen kaçabilir. Böyle bir durumda tutuklu kalması çok önemli. hukuk olacak tabi. Herkeslere hukuk lazım. Bir gün gerekli olabilir.... Tutuklu kalsın ki kaçma ihtimali sıfır olsun. Eve göndersen, elektornık kelepçe taksan, hergun x karakola gel imza at yoksa hakkında esktra işlem olacak desen bunlar hukuk devletınde olmaz.. biz hukuk devletiyiz. tutukla, haklısa ödersin tazminatını verirsin parasal bedelini. hukuk var olduğu sürece cezalar adil dağılacak. Zaten hukumet başka, hukuk düzeni anayasa, bunlar birbirinden bağımsız. hukuk kendi kararlarını kendisi verir. hukumetle adli işlerin bir bağı yok. muhalefette karışamaz. 

  • vatandaş26 Ocak 2022 14:26

    kadın başına koca devlet reisine veriyon veriştiriyon gir şu mutfaga desen bir sıcak yemek çıkartamazsın git özür dile adamdan ben ettim sen etme de bi daha da böyle yollara buluşma.

  • HASAN TOSUN26 Ocak 2022 14:21

    bence madalya takılmalıydı,hangi madalya eşeklik madalyası