E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSedat Peker'in yakınından açıklama---

Sedat Peker'in yakınından açıklama

Sedat Peker'in yakınından açıklama
06 Aralık 2021 - 19:41 borsagundem.com

"Gözaltına alındı" iddialarının ardından Sedat Peker'in yakını olduğunu belirten kişi İsmail Saymaz'a, "Kendisinden haber alamıyoruz" açıklamasında bulundu

Katar merkezli El Cezire kanalı, Sedat Peker'in Birleşik Arap Emirlikleri'nde gözaltına alındığını iddia ettikten sonra doğrulamadığı haberi yayından kaldırdı. Peker'in durumu merak edilirken, yakını olduğunu belirten kişi, kendilerinin de Sedat Peker'den haber alamadıklarını dile getirdi.

Türkiye'de "Suç Örgütü Kurmak ve Yönetmek" suçlamasıyla yargılanan, hakkında ise yakalama kararı bulunan Sedat Peker'le ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Katar merkezli El Cezire kanalı, Peker'in Birleşik Arap Emirlikleri'nde gözaltına alındığı iddiasını haber leştirdi ancak bu iddiayı doğrulamayan kanal, haberi yayından kaldırdı. Tüm bu gelişmeler merakla takip edilirken, Sedat Peker'in yakını olduğunu belirten kişi, İsmail Saymaz'a yaptığı açıklamada, "Biz de kendisinden haber alamıyoruz" ifadelerini kullandı.

"BU SABAH İRTİBAT KURAMADIK"

Peker'in yakını Saymaz'a "Sedat Peker ile dün akşam irtibatımız vardı ama bu bu sabah itibariyle irtibat kuramadık" bilgisini verdi.

"ÜLKE DEĞİŞTİRMESİ İSTENDİ"

İsmail Saymaz 3 Aralık'ta Halk TV'de Ayşenur Arslan ile Medya Mahallesi programında Sedat Peker'e ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Saymaz, Peker'in hala Dubai'de ailesi ile birlikte yaşamaya devam ettiğini söylemiş ancak ülke değiştirmek istediğini belirtmişti.

AVUKATI DA HABER ALAMIYOR

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın ise 30 kasım tarihinde yaptığı açıklamada müvekkiliyle 5 gündür iletişim kuramadığını söylemişti.

El Cezire duyurdu: Sedat Peker gözaltında

 

Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın: Müvekkilimden 5 gündür haber alamıyorum

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş07 Aralık 2021 21:40

    la sedat ne kadar kuyruk acısı yaratmışsın trolcüklerde

  • BİR DOST07 Aralık 2021 20:57

    Reise ve Türkiye cumhuriyetine meydan okuyanların başına ne geliyorsa onun da başına o gelmiştir.

  • Zeki bey 07 Aralık 2021 15:06

    Ne günlere kaldık hoca kılıklılardan medet umanlar şimdi mafya babalarının videolarından medet umar oldu muhalefet siyaseti böyle mi oluyor. Zorbalık mı devlet kadrolarını tehdit ederek mi hadi gel oy veren çiftçiyi tehdit ediyorsun gel rizeye oy veren çay üreticisinin yakasına yapış gel da bekliyor rizeli gel bir çayımızı iç, böyle siyaset dili görülmedi ecevit bile partisinde ona yer vermedi ama şuan muhalefetin geldiği nokta içler acısı.

  • Mucise Reis ;)07 Aralık 2021 09:50

    Geçmişte el ele kolkola gezenler birbiri ile geçinemiyor. :D  Aklımıza fikrimize gelmeyen çirkin kirli ilişkiler bir çok belgeler ve videolar ile ortaya saçılıyor. neden senin böyle videon , fotohtafın buluşman yokda, bu adamın dediği kişilerle idda edilen veriler belgeler var ? ... Umarız tutuklanır, yargı karşısında konuşur, geriği yapılır. Bu adamların youtube de mitinglerini görünce, bugun destekledikleri ile hesaplaşmaya başlamasını görunce artık midem kaldırmıyor... Bu milletin devlet imkanları ile neler yapılmış neler... Gerçektende nama zkılanıda, ataturk mabedine gidip delenide onlar özel kişisel durumları, hukuksuzluk yapan yargıya hesap versin. Banane senin dini inancından, ataturk sevginden, vatan sevgınden ? anayasa ortada, nas ortada... zincirleme kirli yumak,  ortaya çıksın... varsa çıksın ortaya....

  • Mucise Reis ;)07 Aralık 2021 11:24

    kıymetli dostlarım kıymetli kardeşlerim söz verdiğimiz gibi :D ....Yorumu beğenmeyen neden beğenmediğimi izah ederse, çok mutlu olucam. yanı suçlular sokak da mı gezsin? devleti soyan devleti sömurenler milletin yetimin hakkını yiyenler, mafya ile işbirliği yapanlar, yetim hakkını yiyenler, dinimize göre yapılmaması gereken haram el uzatanlar ... gerçekten nerede yanlışlık var merak ettim :D Feto olsa beyenmezdi yorumu . Çunku torumdan tek menfaat gören devlet, vergi veren millet.. :D pkk beyenmez, pyd beyenmez, teror ve bölucu beyenmez. çalan beyenmez, nesi kotu yorumun ? hahaha  ( ... aslında hiç merak etmiyorum : D  ) olayların geldiği bu durumlar beni eğlendiriyor...

  • mustafa07 Aralık 2021 02:05

    eskiden 35 kuruş derlerdi şimdi 3,5 tl ederi bir kurşun böylelerinin 

  • Sait06 Aralık 2021 22:58

    Yuce HAK Zorbaliktan haksizliktan gucten daha buyuktur.orada haksiz bir duzen yıkılırken burada yeni bir dünya kurulur

  • yatırımcı06 Aralık 2021 22:41

    suriyeye gider ilişkiler düzelir merak etme

  • Baytar06 Aralık 2021 23:48

    Suriye ne alaka, yatırımlarını da böyle yapıyorsan başkalarını zengin ediyorsun.

  • Kürşad06 Aralık 2021 22:29

    Derdest olmuştur veya an meselesi, bu zevzek üzerinden ülke siyasetini/ülkeyi kendi güdümlerinde dizayn edebileceklerini sanan ahmaklar bir kere daha Yüce Türk'e yenilecekler. Binlerce senelik devlet geleneğini alt etmeyi oyun mu sandılar.

  • Sait06 Aralık 2021 22:51

    Siz adamin soylediklerinden gaber verin yalan mi soyluyor hukuk hakimler savcilar nerde ne yapiyor..adamin soyledikleri yalansa cikin kanitlayin aslanlar gibi cezalandirin yok adam haklu ise geregini yapin..hakki hukuku zorbaliga teslim etmeyin...

  • Tufan06 Aralık 2021 21:54

    Soylu'ya atıp tutuyordu ama sanırım kendisi ülkemize iade olup rezil olacak. Bundan medet uman muhalefete de yazıklar olsun.

  • Hop06 Aralık 2021 21:36

    Araplara guvenme satar demedilermi mematiiii....

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU06 Aralık 2021 20:48

    BAE ilişkilerimiz düzeldi bunu karga tulumba yaparak bize iade ederler.

  • AHMET ÖZBİR06 Aralık 2021 20:45

    BİZİ hiç ilgilendirmez mafya babasının nerede oldupu, ne iş yaptığı. Sadece kriz olsun ne olur deyip ağlama duvarına gece gündüz seslenen HALK TV'Yİ İLGİLENDİRİR.

  • ....07 Aralık 2021 09:03

    Yalanmi söylüyor.

  • mustafa07 Aralık 2021 02:06

    basiretsizler mafya bozuntusundan medet umuyorlar çaresiz zavallılar...