E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSedat Peker suç örgütü davasında ara karar açıklandı---

Sedat Peker suç örgütü davasında ara karar açıklandı

Sedat Peker suç örgütü davasında ara karar açıklandı
31 Aralık 2021 - 19:34 borsagundem.com

Sedat Peker'in elebaşı olduğu iddia edilen suç örgütüne ilişkin davada mahkeme ara kararını açıkladı. 26 tutuklu sanıktan 12'si adli kontrol şartıyla tahliye edildi

Hakkında yakalama kararı bulunan firari sanık Sedat Peker’in de aralarında bulunduğu Sedat Peker Suç Örgütü’yle iltisaklı olduğu iddia edilen 26’sı tutuklu 92 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.

Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada ara karar verildi. 26 tutuklu sanıktan 12'si adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Duruşma 6 ocak tarihine ertelendi.

Sedat Peker suç örgütü davası ertelendi

 

Sedat Peker'in yakınından açıklama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALK02 Ocak 2022 15:54

    Peker'in aniden İttifak değiştirmesine bakılırsa FETÖ onunda açığını bulup sıkıştırmışa benziyor. Yada FETÖ aracılığı ile hapisten çıkma karşılığı taraf değiştirmiş gibi gözüküyor.

  • gobel6601 Ocak 2022 22:16

    Peker videoları Cem yılmaz espirilerine benziyor. Kılıçtarov yancı ve dostları bu videolara çok seviniyor fakat anlatmaya kalkınca içinde anlatacak bir şey olmadığını görüyor anlatamıyorlar. Bu duruma ben çok gülüyorum.Cem Yılmazın espirilerinden bile komik.

  • Bika01 Ocak 2022 19:23

    Devletin güvenliği için koruma polise de verdiği organize suç örgütü liderinin, yıllardır yanında maaşlı çalışan emekli  polisler var. Geçmişteki Susurluk kazası da  siyasetçi-mafya- polis birlikte çalıştığını gösterdi.

  • TARKUT TARKAN01 Ocak 2022 03:06

    Tarih boyunca devlete başkaldıran ne babayigitler ne mafya zannedenler ne koç gibiler geldi geçti fakat devletler onları hepsini un değirmeninde ögütmüştür.senin ki nafile sen neyin kafasını yaşıyorsun.üç beş doların neden ekisir oldun söylermisin.bundan sonra ne yapacaksın devlet peşini bırakacak mı.neyine kimine güveniyorsun.

  • fafa01 Ocak 2022 09:07

    Sedat Peker'in peşini bırakmayan devlet,bir de Sedat Peker'in yaptığı ifşaatları araştırsa.Acaba Sedat Peker'in ağzını mı kapatmak istiyorlar.Doğru veya yanlış neden araştırma yapılmıyor.Neden devletin kılıcı tek taraflı kesiyor.

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ01 Ocak 2022 00:54

    Arala  bakarmısın devlete üç beş kıytırık iftira bilgiler ile mafya vari olarak kafa tutuyor.

  • RAMO CANCAN01 Ocak 2022 00:43

    sedat peker ak partili görünüp yalandan chp liderine tehditler savurmuş idi.  yorumcular dış güclerin içimizde mafya ayağı yorumları yapılmaktadır.yorumlarında  bu kadar parayı ve bu kadar bilgiyi nasıl biliyor diyorlar.bana da mantıklı gelmektedir.

  • Can31 Aralık 2021 19:48

    çok dili uzamıştı