E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSedat Peker o aileyi sahiplendi---

Sedat Peker o aileyi sahiplendi

Sedat Peker o aileyi sahiplendi
29 Aralık 2015 - 07:20 borsagundem.com

Üvey anne dehşetine uğrayan İ.A. ve Ö.A. kardeşlerin babası Akif A.'ya Sedat Peker tarafından bir daire armağan edildi

Kayseri'de, üvey anneleri tarafından şiddete maruz kalan çocuklara sahip çıkan iş adamı Sedat Peker sözünü tuttu. Çocukların ailesine ev bağışlayan Sedat Peker, çocuklar için bir minibüs dolusu oyuncak gönderdi.  

Türkiye'nin gündemine oturan olaya duyarsız kalmayan iş adamı Sedat Peker, geçtiğimiz günlerde verdiği sözünü tuttu. Peker, Kayseri'nin Melikgazi ilçesi sınırları içerisinde, üvey anne şiddetine maruz kalan çocuklar için 250 bin TL değerinde, 180 metrekarelik kaloriferli bir daire alarak, dairenin tapusunun çocukların babası Akif A.'ya teslim edilmesini sağladı.

Sedat Peker tarafından aileye bağışlanan evin badana ve boyasının tamamlanmasının ardından 50 Bin TL değerinde eşya alınacağı öğrenilirken, Peker'in şiddete maruz kalan çocuklar için bir minibüs oyuncak gönderdiği bildirildi. Peker'in çocukların üniversiteye kadar olan eğitim masraflarını da üstlendiği öğrenildi.

Türkiye'nin gündemine oturan görüntülerin ortaya çıkmasının ardından, olay görüntülerden etkilenen iş adamı Sedat Peker, geçtiğimiz hafta aileye sahip çıkarak bir daire bağışlama sözü vermişti. Peker, verdiği vaadi kısa zaman içerisinde yerine getirerek çocuklar ve ailesini sevindirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gerçek29 Aralık 2015 20:04

    Tamamen populizm, reklam. Yardım yapacaksan kimse duymadan yap, bir yığın fakir var. Rizede sağ,sol, ülkücülük, solculuk vs hikaye, para şahane. Eski ülkücü şimdi akp li olmuş, çünki bunun ülküsü para idi hep. Başta şu an mhp olsa en baba mhp li kesilirdi, akp ye yanaşmazdı bile.

  • erdi cühelası29 Aralık 2015 19:58

    Kitabi bilmez kitabsız. Kitabı oku da sonra yorum yap. İslamda gasp, hile, gayrı meşru işler, dolandırıcılık, komisyonculuk hepsi riba grubuna girer ve haramdır

  • ne cahilsiniz29 Aralık 2015 19:56

    mafyaya da Allah razı olsun diyenler herhalde açıp kuranın türkçesini Allahın ayetlerini bir kez okumamış, peygamber ne demiş anlamaz etmez tipler. hangi erdemli, ahlaklı toplum gayrı meşru işler yapan mafyayı sever, karaktersiz insanlar sever sadece

  • Fatih İslambul29 Aralık 2015 13:32

    recep ne alaka adam bağış yapmış ne işadamları var bu ülkede kazanıp bu ölkenin zararına çalışan bu urda servet hacayan böyle hayır sever iş adamların artması dileğimiz..

  • acep29 Aralık 2015 12:40

    parayı nasıl kazanmış acep, yorumcular belli ki helali haramı pek bilmiyor. garip milletiz. gayrı meşru işleri seviyoruz bir de müslümanız diyoruz. bir karar verin ne ayaksınız hepsi bir arada olmaz.

  • Cüneyt 29 Aralık 2015 09:18

    vay be normal şartlarla çalışan bir işçi ömrü boyunca ev bile alamaz iken abimiz peynir ekmek gibi ev dağatıyor helal olsun ülkeyi bu hale getirenlere çok yakında abimizin de heykelini isteriz....

  • Erdi29 Aralık 2015 08:28

    Adamın dibisin. Kitapsızlar örnek alsın...

  • İbrahim 29 Aralık 2015 08:24

    Abi helal olsun sana senin gibi olsa keşke herkes Allah razi olsun senden abim