E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSedat Peker adına kripto para çıkarıldı---

Sedat Peker adına kripto para çıkarıldı

Sedat Peker adına kripto para çıkarıldı
29 Mayıs 2021 - 07:58 borsagundem.com

Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan Sedat Peker'in adına kripto para çıkarıldı

Sedat Peker'in adına kripto para çıkarıldığı bildirildi. 'Sedat Peker Token' ismiyle ve 'SedatPeker' kısaltmasıyla dün gece yarısı çıkarılan para, 'meme token' kategorisinde yer alıyor.

Oda TV'de yer alan habere göre girişimin Telegram sayfasında yaklaşık bine yakın kişi bulunuyor. Genelde şaka ve eğlence üzerine oluşturulun Meme coinler, Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'ın Dogecoin paylaşımları ile popülerlik kazanmıştı.

'Sedat Peker' operasyonu! Kilit isim yakalandı...

Sedat Peker'e yakalama kararı

Bir sonraki küresel krizin kaynağı kripto paralar mı olacak?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Özer29 Mayıs 2021 18:33

    Adli mercilerin bu meseleyi takip edip çözeceklerine dair açıklama yapmalarını, diğerlerinin "şeriati kesti parmak acımaz" deyip susmaları gerekir.

  • Misafir 29 Mayıs 2021 15:53

    Arkadaş daha düne kadar istediğin yerde miting yapıyordu ne zaman tu kaka oldu suçlu ise niye zamanında yakalan ma dı

  • Arkın29 Mayıs 2021 13:06

    Adam değilsin Peker.Türkiye düşmanlarına hizmet ediyorsun.Bu operasyonları hizmet ettiğin Fetöcüler ve bazı muhaliflerin dışında kimse yemiyor bilesin..Seni Pensilvanya'da bekleyenler var.Kuş beyninle her kesime gaz vermeye çalışıyorsun.Artık mafya bile olmazsın.Eşini ve çocuklarını bile kendi çıkarın için kullanacak kadar seviyesiz dengesizsin.

  • BEHLÜL GÖZÜKIRPIK29 Mayıs 2021 11:27

    YAKINDA ABD BUNUDA PENSİLVANYA GÖTÜRÜR BAKIN GÖRÜN.

  • KASIM YANTIR29 Mayıs 2021 11:27

    AK PARTİ VE MHP İDAM CEZASI GELSİN DİYOR CHP İYİ PARTİ HDP GELMESİN ORTALIK KARIŞTIKCA KARISSIN MI DİYORLAR ACABA.BU TÜRLÜ SUÇ ÖRGÜTLERİ VE KATİLLER İDAM İLE KONTROL ALTINA ALINABİLİR.YOKSA ARDI ARKASI ASLA BİTMEZ.

  • Halk29 Mayıs 2021 12:18

    Gelsin diyorlarda lafta diyorlar. Hani nerede icraat. Meclise yasa sundularda ret mi oldu? İstedikleri yasayı şıp diye geçiriyorlar. Bahaneye ne gerek var mı? Yok kardeşim hep oylama, kandırma peşindesiniz. Şuan ki hükümetin üstünde güç yok. Bitti. İşiniz gücünüz muhalefete hangi yolla iftira atarız karalarız pesindesiniz. Millet inanır mı bilemem? Ama olayları analiz eden düşünen kişi sadece bu anlatımlarınıza güler geçer.

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ29 Mayıs 2021 11:25

    ABD HER ŞEYİ KULLANDIĞI GİBİ BUNUDA KULLANACAK İŞİ BİTTİĞİNDE ENSESİNE BİR KURŞUN İŞLEM TAMAM.

  • Istanbul29 Mayıs 2021 10:51

    Amerika herkesin arkasinda ama cikar varsa

  • TAMİZ KARTALGÖZ29 Mayıs 2021 10:48

    ARTIK MAFYALIK,SORGUN VURGUN ÜLKEYİ BÖLMEK İSTEYENLERE,TERÖRİSTLERE İLE İŞBİRLİĞİ YAPANLARA VE BUNLAR İLE SAF TUTANLARA, YARDIM EDENLERE, KATİLLERE BİR AN ÖNCE İDAM CEZASI GELMELİ YOKSA BU KANUN BOŞLUKLARINDAN BAŞIMIZ KIYAMETE KADAR AĞRIR.

  • TARKUT TARKAN29 Mayıs 2021 10:35

    DEMEK BU ADAMIN ARKASINDA DA ABD VE CAI VARMIŞ.HELE BELLİ İDİ ADAM NEREDE İSE TÜM ÜLKEYİ AZ KALDI ELE GEÇİRMİŞ İDİ.BUNADA BİR ŞEY OLMAZ ŞUAN TÜRKİYE YE GELSE ÜÇ GÜN HAPİS YATAR ÇIKARIRLAR.