E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSeçmenlerin oy kullanacağı sandıklar e-Devlet'ten açıklandı---

Seçmenlerin oy kullanacağı sandıklar e-Devlet'ten açıklandı

Seçmenlerin oy kullanacağı sandıklar e-Devlet'ten açıklandı
17 Nisan 2023 - 17:26 borsagundem.com

Seçmenlerin oy kullanacağı sandıklar e-Devlet'ten ilan edildi. Açıklanan sandık bilgileri, Cumhurbaşkanı Seçimi'nde herhangi bir adayın salt çoğunluğu sağlayamaması halinde 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçiminde de geçerli olacak.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde seçmenlerin hangi sandıkta oy kullanacağını e-Devlet'ten ilan etti.

YSK, 14 Mayıs'taki seçimlerde yurt içinde oy kullanma hakkına sahip olan 60 milyon 697 bin 843 kişinin nerede ve hangi numaralı sandıkta oy kullanacağını e-Devlet'e yükledi.

Seçmenler, e-Devlet uygulamasında kimlik bilgileri ve şifreleriyle giriş yaparak, "Yurt İçi Seçmen Kaydı Sorgulama" kısmından oy kullanacağı yer ve sandık numarası bilgilerini öğrenebilecek.

Açıklanan sandık bilgileri, Cumhurbaşkanı Seçimi'nde herhangi bir adayın salt çoğunluğu sağlayamaması halinde 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçiminde de geçerli olacak.

Batı basınından çarpıcı Türkiye analizi: 2023'ün en önemli seçimi

 

Seçime son 30 gün! İşte detaylar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Göksel yılmaz 19 Nisan 2023 03:21

    Akfen enerji ve Göknur gıda nasıl bir lanet kagitmis soydu soğana çevirdi ve hala düşüyor paramız bitti resmen yedi cettinin geleceğini bizdenmi tahsil ediyor bunu hiçbir yetkili veye SPK görmüyor mu

  • Ali Doğan 18 Nisan 2023 20:49

    Bu borsa'nın başındaki beyefendiyi aldiğın paranın Hayrını görme inşallah sen herşeye göz yum örnek bir marka yatırım bunu herzaman yapıyor üçkağıtçıliğı insan yeni giriyor bu borsaya insanları bile bile soydurdun Allah aldığin parayı yedirmeyi nasip etmesin sana gör şeydanindan bul Ereğli geri alım yok krdmB hepiniz gör şeydanizdan bulun inşallah bunun öbür dünyasi var vebali var bakalım burda cennete yaşayin öbür tarafta inşallah cenneme düşersiniz inşallah büyük başlar oynuyor hebsini Allah'a havale ediyorum vatan hainleri cumhurbaşkani iki saat uyguyla dolaşiyor o insana yazk değilmi borsanın başındaki beyefendi seni Allah'a havale ediyorum işini yapmıyorsunuz

  • Ssk Emekli 18 Nisan 2023 00:05

    Acil intibakkkkkkkkkkkkkkkkkkk