E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSeçmen taşınması iddiasıyla ilgili operasyon---

Seçmen taşınması iddiasıyla ilgili operasyon

Seçmen taşınması iddiasıyla ilgili operasyon
09 Nisan 2019 - 09:35 borsagundem.com

İstanbul Büyükçekmece'ye seçim öncesi 11 bin 186 kişinin ikamet kaydının taşındığı iddiaları üzerine polis bu sabah operasyon başlattı.

Alınan bilgiye göre, ilçede seçmenlerin ikamet kayıtlarının  taşındığına yönelik iddialar üzerine çalışma başlatıldı. Seçmenlerin taşındığı iddia edilen adreslerde inceleme yapan polis  ekipleri, kayıtlı görülen kişilerin burada oturup oturmadıklarını kontrol ediyor.

Öte yandan söz konusu incelemeye ilişkin herhangi bir operasyon  düzenlenmediği ve gözaltı işlemi uygulanmadığı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğa09 Nisan 2019 22:06

    diyelimki seçmen taşınmış hangi parti taşımış belli mi                             diyelimki taşınan şeçmen farklı partiye oy veremezmi                                                                                     

  • Başka bir bakış açısı09 Nisan 2019 12:31

    Bahçelinin her seçimden karlı çıktığını göz önüne alırsak, bütün bu yaşananlar CB nı ve Ak Partiyi iyice halkın gözünden iyice düşürme senaryosu galiba. Önümüzdeki süreçte Ak Partinin oyları nereye kayacak bakalım?

  • Bika09 Nisan 2019 12:02

    Büyükçekmece'de 24 Haziran 2018 'de 172 351 seçmen var görünüyor ve 31 Mart seçimlerinde 174 661 seçmen görünüyor. Çoğu  18 yaşını dolduranlardan kaynaklanan seçmen artışı. Türkiye'nin diğer ilçelerindeki seçmen artışı da incelenmeli !

  • doğa09 Nisan 2019 21:56

    ee  vatandaş 18 yaşını doldurmasın mı

  • : )09 Nisan 2019 12:29

    eee yani ? suriyeliler millet ittifakınamı oy atmış ahahaha ::::D başka ne incelensin, sandıklar kamerada koyulsun mu? parmaklar boyansın denılıcınde yoo dendı..artık boyansın mı?  başka ne incelensin, 

  • Gecmisin hesabi09 Nisan 2019 10:15

    Ee yillarca ahirlari bos arsalari mezarliklari ikametgah gibi gosterip oy alanlardan hesap sorulmayacak mi

  • eee09 Nisan 2019 10:09

    Türkiye genel değişmezmi? okişiler x kentten y kente gidiyor... x kent artarken, y kent azalıyor.. x iptal olsa.. y artar ?? yanı bu işin dendiği gibi itiraz süresi seçim öncesidir.seçim sonrası bişe olması hukuken imkansız... bu olayın itiraz süresi seçim öncesi...ysk  kabul etmez. çunku mahkemeler bu olaya teşkıl olup ıtırazla rolur ardı ardına..ama ilgili kişilere bireysel para cezası, ve zorunlu devlet kurumunda çöpçü görevi yatırılıp cezaı işlem olması mantıklıdır.

  • aloattin09 Nisan 2019 12:33

    ama istanbul kaybedilce hiç ama hiç düşünülmüyordu... nereden bileceksın 29 bin oy fark yiceni ?pankartlar bile aylar öncesi teşekkurler diye basılmış, geceleri asılmış. bilseler bu kadar az farkla gideceni ee herhalde önlem alırlardı..senin kafa sonuç dan sonra yoruma çalışıyor. adam yazmış. seçim ve sonuçlar olmadan önceki durumu.bide oy atmayan yuzde 15 den fazla istanbullu var. onlarda oy atsa durum değişik olabilirdi. ist ank lokomotif. ilçeler,iller,bir sürü ihaleler yani diğer illeri 4 yıl sonra etkiler. ondan diğer iller 2 planda ondan ist önemli.

  • ALAATTİN CAMGÖZ09 Nisan 2019 11:07

    senin kafan nasıl çalışıyor.diğer illerde ak parti duble yaptı.önemli olan istanbul idi.