E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSeçmen kaydı sorgulama için son gün!---

Seçmen kaydı sorgulama için son gün!

Seçmen kaydı sorgulama için son gün!
02 Nisan 2023 - 11:40 borsagundem.com

20 Mart'ta muhtarlıklarda askıya çıkan seçmen listeleri bugün 17.00'de askıdan inecek. İtirazlar ve adres değişikliği için de Nüfus Müdürlükleri mesai bitimine kadar hizmet verecek.


Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 14 Mayıs'taki seçimlere ilişkin takvimine göre, güncellenmek üzere 20 Mart'ta ilçe seçim kurullarınca askıya çıkarılan muhtarlık bölgesi askı listeleri ve tutuklular ile taksirli suçlardan hükümlülere ilişkin askı listeleri bugün 17.00'de askından indirilecek ve bunlara ilişkin itiraz süresi de sona erecek.

Hastalığı veya engeli sebebiyle yatağa bağımlı seçmenlerin, seyyar sandıklarda oy kullanabilmeleri için yapılacak başvuruların süresi de bugün dolacak.

Seçim tatili öncesi TBMM'de yoğun mesai

 

Çifte vatandaşlar, Bulgaristan'daki seçimler için oy kullanmaya başladı!

 

Seçim takviminde bugün: Propaganda süreci başlıyor

 

MGK bildirisinde seçim vurgusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ssk E 02 Nisan 2023 19:49

    Acil intibakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  • Lütfen ülkemizi düşünün02 Nisan 2023 15:57

    Sn İnce lütfen seçimleri riske atıp ükeyi bu ucebe rejime tekrar teslim etmeyiniz. Büyüklük sizde kalsın halk bunu not edecek ve gelecek seçimlerde partinizi büyütecektir. Şimdi TC nin bekası söz konusu .

  • Dt02 Nisan 2023 20:21

    Teröristlere ülkeyi teslimmi edelim yani bunumu istiyorsun senin kafanın içinde beyin varmı

  • Aysel İstanbul 02 Nisan 2023 18:02

    Pkk teslim olsun aç kal vatansız kalma sen niye hesapın yapıyorsun ı CHP ve hdp tam da ıyı partin için birde saadet neiş Müslüman pkk iş ne birak bu işler ıyı parti ve saadet ve deva ve gelecek sizin neredesin cenabı Allah size akil versin