E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıSEC’in kripto para çıkmazı!---

SEC’in kripto para çıkmazı!

SEC’in kripto para çıkmazı!
09 Haziran 2021 - 08:42 borsagundem.com

Kripto paralar konusunda tutucu bir tavır içinde olan ABD ekonomi yönetimi zoru bir dönemden geçiyor. ABD SPK’sı olarak bilinen SEC Üyesi Peirce, endişeli olduğunu açıkladı

SEC Üyesi Hester Peirce, ABD'de kripto paralar konusunda aşırı regülasyon uyarısı yaptı. ABD'den son dönemde artan kripto paralarda regülasyon endişelerini değerlendiren ABD menkul kıymetler piyasası regülatörü Hester Peirce, aşırı adımların yatırımcıların cesaretini kıracağı uyarısında bulundu.

5 kişilik SEC yönetiminde yer alan iki Cumhuriyetçi Partiliden biri olan Pierce, ABD'li regülatör kuruluşlarının büyüklüğü 1,5 trilyon dolara ulaşan kripto para piyasası konusunda zorlayıcı tutumlarından endişeli olduğunu kaydetti. Pierce, regülatör kuruluşların her zaman varlıkları regülasyona tabi kendi piyasalarına benzetmek istediklerini ancak bunun inovasyon için doğru bir tutum olmayacağını belirtti. Pierce, SEC yönetimine 2018'de Trump tarafından atanmıştı.

Günün önemli şirket haberleri 09/06/2021

Bitcoin, 20 bin doları görür mü?

Bitcoin'de tepki alımları sınırlı kaldı

Günün önemli şirket haberleri 09/06/2021

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)