E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemScholz'den Shinzo Abe için taziye mesajı---

Scholz'den Shinzo Abe için taziye mesajı

Scholz'den Shinzo Abe için taziye mesajı
09 Temmuz 2022 - 08:41 borsagundem.com

Almanya Başbakanı Scholz, Almanya'nın Abe'ye büyük bir minnet borçlu olduğu vurgulayarak, eski Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin kötü niyetli bir saldırı sonucu ölümünden büyük üzüntü duyduğu ifade etti.

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Japonya Başbakanı Şinzo Abe için Japonya Başbakanı Kishida Fumio'ya taziye mesajı gönderdi.

Başbakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Şansölye Scholz'ün mesajında, eski Başbakan Şinzo Abe'nin kötü niyetli bir saldırı sonucu ölümünden büyük üzüntü duyduğu ifade edildi.

Abe Şinzo'nun uzun yıllar boyunca Almanya ve Japonya arasındaki dostluğa değer veren Almanya'nın yapıcı ve güvenilir bir ortağı olduğuna işaret edilerek, Almanya'nın Abe'ye büyük bir minnet borçlu olduğu vurgulandı.

Scholz mesajında, "Şinzo Abe'nin ailesine ve Japonya halkına en derin taziyelerimi sunuyorum. Almanya bu karanlık saatlerde onların yanındadır. En içten başsağlığı dileklerimle" ifadelerini kullandı.

Abe'yi öldüren saldırgan konuştu

Shinzo Abe suikastine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı

Eski Japonya Başbakanı Abe Şinzo'ya suikast

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)