E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSchalke 04'ten Bilic'e teklif---

Schalke 04'ten Bilic'e teklif

Schalke 04'ten Bilic'e teklif
31 Aralık 2014 - 02:04 borsagundem.com

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'in menajeri Danko Dikic yakın süre önce Alman devi Schalkde 04'ün Bilic'e teklif getirdiğini açıkladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in menajeri Danko Dikic, Sırp basınına Slaven Bilic’le ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Bilic’in Türkiye’de çok popüler hale geldiğini ifade eden Dikic, “İstanbul’da çok fazla ilgi görüyor. O kadar popüler ki taraftardan kaçacak duruma geldi. Futbolseverler Slaven’i 100 metre öteden bile görseler, boynuna atlamaya çalışıyorlar” diye konuştu. Bilic’in, teknik adamlık kariyerinde üst düzey bir seviyeye geldiğini ifade eden menajer Dikic, yakın bir süre önce Bundesliga ekibi Schalke 04’ün yaptığı teklifi de ilk kez açıkladı. Sırp menajer, “Schalke, Di Matteo’yu göreve getirmeden önce bize bir teklifte bulundu. Ama Slaven Bilic, ‘Schalke büyük bir kulüp ama teklifi kabul edemem’ karşılığını verdi. Beşiktaş’ta devam etmek istedi” diye konuştu.
 
"PLANLARI ARASINDA İNGİLTERE DE VAR" 

Slaven Bilic’in, Almanya’da Hamburg’u çalıştırmak gibi bir ideali olduğunu savunan Danko Dikic, “Hamburg dışında İngiliz kulüplerini yönetmek de kariyer planları arasında yer alıyor” dedi. Bu açıklamalar sonrası İngiliz ekibi Newcastle United’ın Slaven Bilic’le ilgisinin ortaya çıkması da Beşiktaş taraftarını hayli tedirgin edecek gibi…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)