E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSay Reklam için kötü gün---

Say Reklam için kötü gün

Say Reklam için kötü gün
25 Temmuz 2017 - 19:42 borsagundem.com

Say Reklam, Samsung'dan kazanılan ihalenin iptal edilebileceğini ve şirketin yüzde 49'una sahip olduğu ortaklığı BORSI GmbH Co & KG'deki payların satışına ilişkin gerekli işlemlerin başlatıldığını açıkladı

Say Reklamcılık, geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurulan Samsung Electronics'ten kazanılan ihalenin iptal edilebileceğini açıkladı. Şirket ayrıca, ortağı BORSI GmbH Co & KG'de sahip olduğu hisseleri de satışa çıkarma hazırlığında.

Say tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, şirket ortaklığının Samsung Electronics'ten kazandığı ihalenin ardından Samsung ile yapılan yazışmalardan söz konusu ihalenin iptal edilebileceği sonucu çıkarıldığı bildirildi.

Şirket hakkındaki bir diğer haber ise Alman ortağı BORSI GmbH Co & KG ile ilgili. KAP'ta yer alan açıklamalara göre, Say'ın yüzde 49 hissesine sahip olduğu Alman ortaklığı BORSI GmbH Co & KG yönetimiyle yaşanan sorunlar sebebiyle şirkete ait payların satışı için gerekli işlem ve çalışmalar başlatıldı. Ayrıca iki şirket arasında yaşanan problemli süreç ile ilgili, BORSI GmbH Co & KG'nin, Say Reklamcılık aleyhinde Almanya'da tahkim süreci başlattığı, sürecin 3 ay içerisinde tamamlanmasının beklendiği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet er26 Temmuz 2017 06:30

    Spk bu sirketi nasil halka arz etti bilmiyorum.Bunun gibi 2015 2015 arasi halka arz edilen hisselerin bir kisim insanlarla olan baglantilari mutlaka incelenmeli