E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSavunma Sanayii'nden Rus medyasına S-400 yalanlaması---

Savunma Sanayii'nden Rus medyasına S-400 yalanlaması

Savunma Sanayii'nden Rus medyasına S-400 yalanlaması
16 Ağustos 2022 - 16:44 borsagundem.com

Rus basınında yer alan "2. parti S-400'ler"lerle ilgili haberler için açıklama yapan Savunma Sanayii Başkanlığı, "Yeni bir gelişme söz konusu değil" ifadesini kullandı

Savunma Sanayii Başkanlığı, Rus medyasında yer alan ve Türkiye'de de internet sitelerinde yer bulan S-400'lerle ilgili ididaları yalanladı.

Rus medyasında geniş yer bulan ve TAS ajansına dayandırılan haberlerde Türkiye ve Rusya'nın ikinci parti S-400 sistemlerinin alımı için anlaşmaya vardığı öne sürüldü.
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan (SSB) yapılan açıklamada Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi tedarik sürecinde yeni bir gelişmenin söz konusu olmadığı bildirildi.

Başkanlık resmi kaynaklarından S-400 tedarik sürecine ilişkin yapılan açıklamada, "Yeni bir gelişme söz konusu değil. İlk gün yapılan anlaşmaya göre süreç devam etmektedir" ifadesi kullanıldı.

Çavuşoğlu: S400'ü aldık ve bu iş bitti!

 

Rusya S400'lerin ABD'ye satılmasına imkansız dedi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emekci 16 Ağustos 2022 18:47

    Putin parayı peşin aldı, onlar için sorun yok tabi

  • Mucise Reis : )16 Ağustos 2022 18:05

    ya ane öğrendik ? her bir şeyi iç siyaete gündem yapıp 36 tv de canlı yayında konuşmamayı öğrendik. Ne gerek var dı ?...  kapalı kapıalrd akonuşun görüşün. zırt pırt tv ler eçıkıp esip gürlemeler olunca her habere piyas ainanıyor... ne f 35 .. ne s 400  kaldık yerli milli piyade tüfeğine :D  Ya nereden nereye.. f16 alacağız bu işi bozmak için biri pıysaya attı ABD gerilsin Türkiye ile arası diye.. ki f35 alamıyoruz  ... vermiyorlar.. bu f16  eski uçakları almaya gidiyoruz bu haber yayınlanıyor. en güzeli bu işleri kapalı kapılarda konuşmak. meydanlarda eyyy eyyy eyy derksen işte bu gelir pamuk ipliği borsanın başına... Bu günleri ders alalım. Siyaset olarak

  • ahmet çelik16 Ağustos 2022 16:58

    insanların zararını kim karşılayacak peki bunu yapana hapis cezası verilecek mi sonra insanlar neden dolara kaçıyor diye suçlamasınlar bizim borsada bu çok oluyor allah mezarda yatmalarını nasip etmesin haram para bu

  • Nokta16 Ağustos 2022 18:14

    Amin kimin emeği varsa cümlesinin ayrımsız.