E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSavcıdan Mutlu ve Çapkın için tahliye talebi---

Savcıdan Mutlu ve Çapkın için tahliye talebi

Savcıdan Mutlu ve Çapkın için tahliye talebi
19 Aralık 2017 - 16:41 borsagundem.com

FETÖ'nün mülkiye yapılanması davasında savcı Hüseyin Avni Mutlu ve Hüseyin Çapkın hakkında flaş bir talepte bulundu

FETÖ'nün mülkiye yapılanması davasında savcı, Hüseyin Avni Mutlu ve Hüseyin Çapkın'ın da aralarında bulunduğu 4 sanığın tahliyesini talep etti.

Ayrıntılar geliyor...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Öner19 Aralık 2017 18:22

    17-25 Aralık ve 15 Temmuz olaylarının siyasi ayağı açığa çıkarılmadıkça bu körünün altından daha çook sular geçer. Bu akp ye bu bu konularda hiç güvenmiyorum. Bu kadar belediye başkanı neden görevden alınıyor acaba?

  • Tam komedi19 Aralık 2017 17:58

    Mutlu ve çapkın bir konuşsa yer yerinden oynar 17 25 Aralık yolsuzluk soruşturmasının kilit isimleri bu adamlar Erdoğan adamlarının açığı ortaya çıkmasın diye mutlu ve çapkını gözdağı vererek korkutuyor bu adamların suçsuz olduğuna eminim Eğer bir suça karışmış olsalardı şimdiye kadar yüzlerce dosya ortaya dökülürdü Melih Gökçek gibi parsel parsel yolsuzluk yapmamışlardır ama bizim millet çabuk unutur neleri unuttun neleri bunları da unutur Dün Dündür Bugün Bugündür der geçer giderler bir kez daha söylüyorum 15 Temmuz mahkemeleri halka canlı canlı izlemeli !!!

  • KILIÇ19 Aralık 2017 17:39

    ÇAPKINI TANIRIM YEM BİLMEZ DÜRÜST ÇALIŞIR VATANPERVER DİNCİYLE TARİKATLA İŞİ OLMAZ DEMİŞTİM