E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSavcı Öz Emniyet'e geldi---

Savcı Öz Emniyet'e geldi

Savcı Öz Emniyet'e geldi
19 Aralık 2013 - 17:26 borsagundem.com

Türkiye’yi sarsan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu yöneten savcı Zekeriya Öz İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne geldi

Türkiye’yi sarsan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu yöneten savcı Zekeriya Öz İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. Organize Suçlar ve Mali Şube'nin bulunduğu B bloktaki üçüncü kata çıkmadan önce gazetecilerin ‘neden geldiniz’ sorusuna Savcı Öz, ‘neden geldiğim belli değil mi cevabını verdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Türkiye'yi sarsan yolsuzluk operasyonunun başındaki isim, İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz, operasyonunu yürüten Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne sürpriz ziyarette bulundu. Öz, basın mensuplarının ziyaret sebebini sormaları üzerine, "Neden geldiğim belli değil mi" şeklinde yanıtladı.  

Öz'ün makam aracı, görevden alınan eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın makamının bulunduğu A Blok önünde durdu. Haberciler Çapkın'ın binadan ayrılmasını beklerken, karşılarında Öz'ü görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kısa süreli şaşkınlığın ardından gazeteciler Öz'ü görüntüleyebilmek için birbiriyle yarıştı. Çekim izdihamı nedeniyle Öz yürümekte zorlandı.

Öz, basın mensuplarının "Neden geldiniz?" sorusuna, "Neden geldiğim belli değil mi" diyerek, operasyonu yürüten şubelerin bulunduğu B Blok'a girdi. Öz, binaya girdikten sonra asansör yerine merdivenlerden şubelere çıkmayı tercih etti.

Öz'ün, sorgulamayı yapan emniyet görevlilerinin, sorgulama yaptıkları sırada yaşadıkları bir sorun nedeniyle Öz'ü aradıkları, Öz'ün de bu sorunu aşmak için emniyete geldiği iddia edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakkı 20 Aralık 2013 00:24

    bu herifin gözlerine bakın kim olduğu belli ne olduğu belli

  • veli19 Aralık 2013 23:26

    bu şahısa dün düşman olanlar,bugün "uğruna ölürüm" diyorlar,aynaya bakabiliyorlar mı bu yaratıklar.

  • elif19 Aralık 2013 23:14

    Sayin savci su bist deki patronlarin Kücük yatirimci üzerinden yaptigi vurgun ve soygunu da bir arastirsaniz Allahin sevgili kulu olursunuz

  • HIRSIZLARI ÇIKARIN19 Aralık 2013 21:40

    Namuslu dürüst bir SAVCI isen bu Soruşturmanın sonuna kadar gitmelisiniz. İsterse sonunda başbakan,bakan,işadamı çıksın. Hepsi haksız elde ettikleri Tüyü bitmemiş yetimin haklarını mutlaka Cezalarını alarak ödesinler. Bu ülkeyi hırsızlardan,uğursuzlardan, din simsarlarından kurtarmak artık tüm Halkın boynunun borcu olmuştur...

  • ahmet19 Aralık 2013 20:55

    bu operasyonu yapan kişilere hakkımı helal etmiyorum, borsa ortada yazık çok yazık,

  • bir bilen19 Aralık 2013 20:45

    sarayburnuna heykeli dikilecek adamsın.....

  • vatandaş19 Aralık 2013 18:40

    öncelikle engin alan paşa yı derhal serbest bırak sonra o işleri yaparsın.

  • M.GUR19 Aralık 2013 18:31

    Ne mutluki ülkemizde milletin malını hırsızlara yedirmeyecek yiyenlerden hesap soracak savcılarımız ve polislerimiz var allah sizlere yardım etsin. savcılarımız ve polislerimiz şunu hiçbir zaman unutmasınlar halkımız hırsızlardan hesap soranların yayındadır