E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSatışları durduran e-ticaret devi iflas etti---

Satışları durduran e-ticaret devi iflas etti

Satışları durduran e-ticaret devi iflas etti
06 Temmuz 2013 - 12:50 borsagundem.com

E-ticaret sektörünün önemli oyuncularından Vipdukkan.com'un iflas ettiği ve kapandığı konuşuluyor.

Facebook ve Twitter hesaplarını kapatan Vipdukkan.com, 1 Temmuz'dan bu yana kapalı. Ayrıca var olan butiklerden de alışveriş yapmak mümkün gözükmüyor. Yani Vipdukkan.com’dan yapılabilecek alışveriş durdurulmuş durumda. Ancak site halen çalışıyor gözüküyor.
Farklı kaynaklardan araştırdığımız ve birkaç gündür beklettiğimiz gelişmeye göre Vipdukkan’ın icralık olduğu ve iflasını verdiği söyleniyor. Twitter’dan yapılan hızlı bir arama ile de son günlerde müşterilerin şikayetlerinin arttığını ve bizim de kulağımıza gelen benzer söylentilerin sosyal ağlarda dillendirildiğini görmek mümkün.
E-ticaret sektörünün önemli markalarından biri olan Vipdukkan’ın kapanan Türk e-ticaret siteleri arasına girmesi umarız doğru bir haber değildir ve geçici olan bu sürecin hızlı bir şekilde üstesinden gelinir. Ancak aldığımız duyumların pek de umut verici olmadığını söyleyebiliriz.
Bugün itibarıyla şirket yetkililerine ya da PR danışmanlarına ulaşamadığımız Vipdukkan’dan konuyla ilgili açıklama geldiği takdirde bu sayfayı güncelleyeceğiz.
Eticaretmag
Not: vipdukkan.com Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Şenol ve şirket ortağı Muharrem Toplusoy. Şirketin yüzde 47.82'si de ePlanet Capital'e aitti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)