E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSatış için MKK'ya kaydettirilen hisseler duyuruldu---

Satış için MKK'ya kaydettirilen hisseler duyuruldu

Satış için MKK'ya kaydettirilen hisseler duyuruldu
30 Ekim 2019 - 17:52 borsagundem.com

Merkezi Kayıt Kuruluşu, 4 şirketin hisselerinin borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla yapılan başvurulara ait bilgileri duyurdu.

BORSAGUNDEM.COM

MKK, hisselerin borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla yapılan başvurulara ait bilgileri KAP'tan bildirdi. İlgili hisseler, HALKS, PRZMA, RALYH, UMPAS olarak açıklandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kanun kural adalet31 Ekim 2019 09:11

    Herkes herşeyi bilir ama yetkililer pek birşey yapmaz. Çünkü kimse dürüst değil. Sonra insanlara sorsan kimi atatürkçüyüm , kimi müslümanım, kimi milliyetciyim. Ben kimseye inanmıyorum. Bir alman, danimarkali kendi ülkesi için vatanseverim dese inanırım. Kanun kural biliyorlar. Bizimkiler bir öyle bir böyle. İnsanlık ve vatan millet bilinci yok.

  • Tam komedi30 Ekim 2019 18:04

    Borsada anlamsız kanunlardan biri ! Nedir MKK satış için hisse kaydı ?  Arkadaş borsada halka arzdan sonra hisse satışı yasaklanmalı ! Tekrar halka arz olabilir fakat fiyasayı bozan bu işlemlerin piyasaya hiç bir faydası yoktur !!!

  • reha aydın30 Ekim 2019 19:35

    Doğru bir yorum, çaktırmadan (güya) piyasaya hisse sürmek, bir olan hisse bakıyorsun yüz, bin olmuş.... ortak satış yapacaksa kendi aralarında veya şirketler arasında olmalı.... AMA kimin umurunda, herkes bir yol tutmuş gidiyor, gitsin bakalım nereye kadar.............