E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSarkozy bu kez de Castro fotoğrafıyla şaşırttı ---

Sarkozy bu kez de Castro fotoğrafıyla şaşırttı

Sarkozy bu kez de Castro fotoğrafıyla şaşırttı
05 Temmuz 2014 - 02:20 borsagundem.com

Gözaltı sonrası kameralar önünde sessizliğini bozan eski cumhurbaşkanı, çekimin yapıldığı bürosundaki Fidel Castro fotoğrafıyla Fransa'yı salladı

Üç gün önce gözaltına alınan ve hakkında "ağır yolsuzluk ve nüfuzunu kötüye kullanarak soruşturmanın gizliliğini ihlal" suçlarından adli soruşturma başlatılan Fransa eski Cumhurbaşmanı Nicolas Sarkozy, ilk kez kameraların önünde sessizliğini bozdu. Ancak Sarkozy’nin bürosunda yapılan çekimlerde tam arkasındaki duvarda görünen bir fotoğraf Fransa’yı salladı.

TF1 televizyonu ve Europe 1 radyosuna açıklama yapmak üzere bürosunu kameralara açan Sarkozy’nin, dünyanın merakla izlediği açıklaması sırasında arkasında yer alan bir fotoğraf Fransa’da sosyal medyayı salladı. Sağcı politikacı Nicolas Sarkozy’nin tam arkasında efsanevi komünist lider Fidel Castro’nun fotoğrafının bulunması herkesi şaşırttı. Üstelik Castro’nun bileğinde iki ayrı Rolex saat vardı.

Sosyal medyada, Sarkozy'nin de sık sık lüks merakı yüzünden Rolex saati ile anıldığı hatırlatıldı. Bunun yanı sıra sağcı bir politikacının bürosunda komünist bir liderin fotoğrafının ne aradığı sorusu soruldu. Gençliğinde komünizm karşıtı yürüyüşlere katıldığı bilinen ve Fransız lider De Gaulle hayranı olan Sarkozy için "Castro’nun da Rolex’lisini tercih ediyor" yorumları yapıldı. 

CASTRO NEDEN ÇİFT ROLEX TAKIYOR? 

Sosyal medyada Castro’nun neden ‘çift Rolex’ taşıdığı da en çok merak edilen sorulardan biri oldu. Bu konuda anlatılan en inandırıcı hikaye ise, Castro’nun bileğine taktığı iki saatten birinin Küba, diğerinin de Moskova saatine ayarlı olduğu şeklindeydi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)