E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSarıgül'den flaş cemaat açıklaması---

Sarıgül'den flaş cemaat açıklaması

Sarıgül'den flaş cemaat açıklaması
18 Mart 2014 - 06:31 borsagundem.com

CHP İstanbul Büyükşehir adayı Sarıgül, canlı yayında, "Gülen cemaatine haksızlık ve büyük zulüm yapılmıştır" dedi

CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk olan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Gülen cemaatine haksızlık ve büyük zulüm yapıldığını söyledi. Sarıgül, seçimi kazanırsa belediyede çalışan başörtülü insanları işten atmayacağını çünkü Şişli Belediyesi'nde de başörtülülerin çalıştığını söyledi.

Mustafa Sarıgül'ün konuşmalarından satırbaşları...

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Kadir Topbaş'ın kendisine 'o şahıs' diye hitap ettiğini söyledi. Sarıgül, Topbaş'a Kadir abi diye hitap ettiğini ve ondan da en azından sayın Sarıgül demesini beklediğini ifade etti.

Mustafa Sarıgül, 5 yılda 200 kilometre metro yapmazsam bir daha ki dönem aday olmayacağını söyledi. Kadir Topbaş ve Ak Parti'nin 20 yıllık süreçte sadece 64 kilometre metro yaptığını dile getiren Sarıgül, Çin ve Hindistan'ın yaptığı metro örnekleriyle adeta gönderme yaptı. Kadir Topbaş, Mustafa Sarıgül'ün iddialarına Çin ve Hindistan'da metro yapımına devlet desteğinin olduğunu ama İstanbul'da yaptığımız metroyu İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıklarını söyleyerek cevap vermişti.

-Bizim kampanyamız, birçok ilklere ve öykülere sahip olmakla birlikte ötekisi olmayan bir anlayışta devam etmektedir.

-Ben sadece bana oy verenlerin başkanı olmayacağım; bana oy vermeyen yurttaşlarımın da başkanı olacağım. Ben yüzde 50'nin değil yüzde 100'ün başkanı olacağım.

-Türkiye'yi yöneten iktidar, 'bana oy verenler benim; vermeyenler ne yaparsa yapsın' diyor.

-Taksim'de bireysel olarak gezebilirsiniz ama toplu olarak ne yaparsaniz yapın yasak.

-Haksızlıklara karşı, yurttaşlarımın bana verdiği destek ile elbette öfkelenirim.

-Bana yumurta atan AKP'li gencin evine, 30 Mart Büyük Zafer'imiz sonrasında gideceğim ve onu gözlerinden öpeceğim.

-AKP'nin, seçim sürecinde, bizim koordinasyon merkezlerimize ve astığımız bayraklara yönelik yaptığı saldırılar karşısında vakur duruyoruz.

-Başbakan'ın ortaya attığı iddialar, Baykal'ın 2005 CHP kurultayında bana karşı siyasi olarak hazırlattığı dosyalardan ibarettir.

-Şu dakika itibarı ile benim hakkımda açılmış en ufak bir dava dosyası dahi yoktur.
-Biz seçim kampanyası sürecinde Kadir Topbaş ile çok fazla karşılaşamıyoruz; karşımıza her yerden Başbakan çıkıyor.

-Ben Berkin'in de Ecesu'nun da hesabını soracağım.

-Gülen Cemaati'ne yapılanları doğru bulmuyorum, dershanelerin kapatılmasına da karşıyım.

-Sosyal yardımları, mahalle muhtarlarımız eli ile hiçbir ayrım yapmadan dağıtacağız.

-Bir şehrin planlı büyümesi gerekmektedir; plansız büyüyen şehir, trafik sorunu yaşamaya mahkumdur.

-Trafik sorunu ile ilgili öncelikli olarak yapılması gereken, toplu taşıma sistemini çok daha iyi bir seviyeye getirmektir.

-5 yılda, 200km metro yapmadığım takdirde bir dahaki döneme asla aday olmayacağım.

-İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesinin 10 milyar dolarlık kısmını trafik sorununun çözümüne ayıracağım.

-İstanbul'da bütün yükleme, boşaltma ve temizleme işleri gece 12 ile 4 arasında yapılacaktır.

-İstanbul'da toplu taşıma araçları 7/24 çalışacaktır.

-Sn. Kadir Topbaş, Hadımköy'deki askeri araziyi alıp Kiptaş -Konutları yapıyorsun da aklına hiç kent parkı yapmak gelmiyor mu?

-İstanbul'da kişi başına düşen aktif yeşil alan miktarı ne yazık ki sadece 2 metrekare'dir.

-Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak şehrin yararına olan hiçbir projeye karşı değiliz.

-3. Havaalanı projesine karşı değiliz fakat yapılacağı yere kesinlikle karşıyız.

-30 Mart sonrası Ankara'daki hükümet hala orada kalmaya devam ederse, onlarla gidip 3. Havaalanı Projesi'nin yeri hakkında konuşacağım.

-Kanal İstanbul Projesi ile İstanbul Boğazı mahvedilmiş olacaktır ve tüm İstanbul'u ne yazık ki çürük yumurta kokusu kaplayacaktır.

-İstanbul'un imar planlarını en kısa sürede güncelleyip 2B'leri, hak sahiplerine uygun fiyatlara vereceğiz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eren18 Mart 2014 22:50

    SARIGÜL VE PENSİLVANYA VAYBE

  • Vatandas18 Mart 2014 20:29

    Yo Yo Bu normar birlesme deyil,Bundan normal dogum olmaz....

  • Vatandas18 Mart 2014 18:32

    Cemaat Ve CHP,Vaaay Be,Ruyamda gorsem inanmazdim

  • İYİ DÜŞÜNCE18 Mart 2014 17:06

    Ne olmak isterseniz onu olursunuz, Bırakın başarısızlık bulsun yanlış tatminini, O zavallık sözcük olan ‘’çevre ‘’ de, Ancak ruh onu reddeder özgürce… Zamanın hakimidir ve ve mekanın fatihi, Sindirir o kibirli düzenbazı, talihi, Ve verir zorla koşula emrini, Tacını çıkart ve al o hizmetçinin yerini… İnsan iradesi, o görünmeyen kuvvet, Evladı ölümsüz ruhun, Açabiliyor yolunu her amacın, Girsede araya duvarlar ve zaman…. Geç gelsede kalkışmayın sabırsızlanmaya, Bekleyin anlayana kadar.. Ne zaman ki ruh yücelir hükmeder, O zaman hazırldır Tanrı, istenileni yapmaya….

  • KÖTÜ DÜŞÜNCE18 Mart 2014 17:05

    Beynimizdeki düşünceler oluşturmuştur bizi, Her ne isek, düşüncelerle işlenerek yapılmıştır hepsi, Bir kişinin beyninde kötü düşünceler etkinse, Öküzün çektiği arabanın ardından gelen tekerlekler gibi, Onun ardından da acının geldiği bilinse,

  • KISSADAN HİSSE18 Mart 2014 17:05

    Bir gün Hz. Ali'nin taraftarlarının yoğun olduğu Küfe'den biri devesiyle Şam'a gelmiş, dolaşırken biri yanaşmış: - Ver o dişi deveyi bana! Tartışma büyümüş, Küfeli: "Bu deve benimdir, üstelik dişi değil, erkektir", demişse de anlaşamamışlar, iş Muaviye'ye yansımış, halk meydanda toplanmış, Muaviye, Küfeli ile Şam'da deveye sahip çıkanı dinledikten sonra, kararını açıklamış: - Bu dişi deve Şamlınındır! Sonra toplananlara dönmüş: - Ey cemaat, bu dişi deve kimindir? Hep birlikte bağırmışlar: - Şamlınındır! Küfeli şaşkın şaşkın, giden devesinin ardından bakakalırken Muaviye Küfeliyi yanına çağırmış: - Ey Küfeli, dinle! Sen de ben de biliyoruz ki bu deve senindir ve dişi değil, erkektir. Ama sen Küfe'ye dönünce gördüklerini Ali'ye anlat ve de ki: - Ey Ali, Muaviye'nin, dişi deveyi erkekten ayırt edemeyen, o ne derse evet diyen 10 bin adamı var! Ayağını denk al!

  • MAUN SURESİ18 Mart 2014 17:05

    MAUN SURESİAnlamıRahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle. 1- Gördün mü o dine yalan diyeni? 2- İşte yetimi itip kakan odur! 3- Yoksulu doyurmaya teşvik etmez. 4- Fakat veyl o namaz kılanlara ki, 5- Namazlarında yanılmaktadırlar. 6- Onlar ki, gösteriş yaparlar. 7- Ve yardımlığı sakınır (zekatı vermezler). ADALETLE HÜKMETMEYİP YANDAŞLARINI DOYURAN YEZİD ZİHNİYETLİLER SİZLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. ALLAH İLE ALDATAMAZSINIZ GERÇEK MÜSLÜMANLARI...

  • DİL YARASI18 Mart 2014 17:04

    Kişinin kendi ayıplarını bilmemesi ve geri almaya gücü yetmediği şeylerle dil yarası vurması, onun cahilliğine yeter.

  • SAPTIRMAK18 Mart 2014 17:04

    Cahil, cahilliği (başkalarını) saptıran, dürtüleriyle (insanları) aldatan kimsedir; sözü hastalık taşır, işi kınanır.

  • AKIL18 Mart 2014 17:04

    Allah katında insanların en kötüsü cahildir. Zira cahil, Allah’ın, kullarına bağışladığı şeyden mahrum kalmıştır. O da akıldır

  • fakir18 Mart 2014 15:26

    amma sallamış ha

  • çalışana oy18 Mart 2014 15:13

    bakırköyde akp'ye büyükşehirde ise yine akp ye .

  • mustafas18 Mart 2014 13:18

    Naısl bi adam bu ya Sırrı süreyyaya verin bu adama verymeyin şu oyu. Koltuk davasına bu kadar kucağa oturan adam ülkesinide satmaz mı?

  • Alperen18 Mart 2014 10:15

    Sayın dürüst ! Sarıgül , TMSF'ye olan borcunu da muhtarlara mı ödettirecek.Şimdiye kadar ödemediğine göre mutlaka bir bildiği var.Camide izi olmayanın cemaatte yüzü olmaz.İçki masasından kalkıp ne zaman camiye geldi.

  • metin18 Mart 2014 10:13

    senelerdir CHP cemaat lere yapmadigi kalmadi simdi zulume ugruyor diyor

  • tv 18 Mart 2014 10:08

    insan oglu deger verilene deger verir

  • kara 18 Mart 2014 09:30

    bir oy uğruna onurunu satanlar var yazık

  • Mevlana 18 Mart 2014 09:00

    Değerli insanlara değer veriyor, helal olsun , işte demokrasi. Kendini bi nane zannedip oraya buraya kudurmuş gibi saldıranlara kapak olsun.

  • ADAM DOĞRU SÖYLÜYO..18 Mart 2014 08:58

    Devlete veremeyecek hesabı olan firmalar sürekli çatı katlarında yangın çıkarır ki ; muhasebe evrakları yansın ve hesaptan kaçsın. Bu iktidar da veremeyeceği hesaplar, yolsuzluklar için memleketi yangın yerine çeviriyor. Ortalığı bu kadar bulandırmak için de şu an mazlum cemaati kullanıyor.

  • trn 18 Mart 2014 08:49

    yüzde 50 değil yüzde yüzün başbakanı olacağım diyor demekki kadir topbaş yüzde 50 oy alacak adam itiraf ediyor 80 senede kaç kilometre metro yapıldı onuda söyle ben lafa değil icraata bakarım

  • giray18 Mart 2014 08:18

    yazıklar olsun sana 4 tane oy alıcam diye dönmedığın yer kalmadı bız senden ılkelı adam gıbı sıyaset beklıyoruz onun bunun sozcusu olmanı degıl benım şahsı fıkrım okayanus ve onların bir kısmı samımı degıl ve huzuru bozuyorlar tren raydan çıkmış ama allahı hesaba katmadıar bütün oyunları cıktı