E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSarıgül genel başkanlığa mı oynuyor?---

Sarıgül genel başkanlığa mı oynuyor?

Sarıgül genel başkanlığa mı oynuyor?
07 Mart 2014 - 07:43 borsagundem.com

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Sarıgül, ilginç açıklamalarda bulundu

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, CHP Adalar Belediye Başkan Adayı Atilla Aytaç ve beraberindekilerle Büyükada'yı ziyaret etti. Meydanda vatandaşlara seslenen Sarıgül, 'Sakın ha sakın aklınıza gelmesin ki Sarıgül oy için konuşuyor. Aklınıza gelmesin ki Sarıgül bir yere seçilmek üzere konuşuyor. Sarıgül'ün yolu uzundur' ifadelerini kullandı. Sarıgül'ün belediye başkanlığına aday olmasına rağmen vatandaştan oy istemeye gelmediğini söylemesi garip karşılandı. Sarıgül'ün, adaylık sürecindeki tavrı ve eşbaşkan gibi davranmasının yanı sıra dün sarfettiği sözleri amacının CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğu olduğunu akla getirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hacı07 Mart 2014 11:53

    chp mhp ile olmaz bu iş, anlayamıyorlar mı yada anlamak mı istemiyorlar bilmiyorum, illa erdoğanı istemiyorsunuz başka yol bulmanız lazım, 30 martta diğer partilere büyük hüsran var yine,akp silip süpürecek, bön bön bakarlar yine birbirlerine akp nasıl bu kadar oy aldı diye, çok komik bu chp ve mhp :)

  • cenk07 Mart 2014 11:11

    adam çıkaramıyoruz sistem de bozukluk var kaliteli adam çıkmıyor

  • polat07 Mart 2014 09:04

    kim nereye oynuyo belli değilde kdir başkan güzel roman havası oynuyo

  • Times07 Mart 2014 08:56

    Kılıçdaroğlu nasıl bir projeyse ve maalesef çıkar gruplarının beklentilerini karşılamadıysa, Sarıgül de aynı senaryo ile CHP nin başına geçirilecek. Çok okyanus ötesi oyunlar bunlar :)

  • cem07 Mart 2014 08:03

    Evet eski mudur gibi hakkin oyuyla değil piyasaninin nitelemesi ile gelen başkan olarak CHP tarine sari bir sayfa olarak geçecek lakin içerideki bölük borcuk partililerin rant kavgalarini üzülerek seyredecegiz