E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSarı kız kesilmekten kurtuldu---

Sarı kız kesilmekten kurtuldu

Sarı kız kesilmekten kurtuldu
15 Mart 2017 - 15:46 borsagundem.com

Hollanda ineğini keseceğini açıklayan Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Avni Sipahi bu fikrinden vazgeçti

Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Avni Sipahi "Bazı yurttaşlarımızın belediye başkanıma mesajlarından sonra, Beşiktaş Belediye Başkanımız Av. Murat Hazinedar'ın da ilgililerine ‘Sevgili kardeşim, ne Hollanda'nın faşistleşen iç siyasetine ne de ülkemizin iç siyasetine o ineğin kuyruğunu kurban ettirmem'' tweetinden sonra, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin Konsolos için özür dilediğini söylemesinin ardından ben de Hollanda ineğimi kesmeyeceğimi, tekrar Hollanda'ya geri göndermeyeceğimi, ineğin çiftliğimde yaşamaya ve süt vermeye devam edeceğini kamuoyuna saygıyla duyururum" şeklinde açıklama yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vahşet15 Mart 2017 16:02

    vah vah ne lütuf yahu! gariban ineğin ne günahı vardı zaten.. kafaya bak kafaya.. al portakalı kesip sıkan kafayı, vur hıncını inekten alana!